“Jedan na jedan” sa predstavnicima vrhunskih svetskih poslovnih škola – MBA skup: 23. Novembar, Hyatt Regency Belgrade

  Access MBA pruža poslovnim stručnjacima priliku da saznaju o vrhunskim MBA programima tokom ličnog razgovora sa predstavnicima nekih od najboljih svetskih poslovnih škola.

  Kada se prijavite za Jedan na jedan MBA skup, vaš profil se pažljivo upoređuje i odabira za pojedinačne sastanke sa predstavnicima poslovnih škola koje odgovaraju vašim potrebama i očekivanjima.

  MBA master

  23. novembra, u hotelu Hyatt Regency BGD imate priliku da:

  – se sretnete sa direktorima odeljenja za upis studenata na dvadesetominutnim Jedan na jedan sastancima i okruglim stolovima

  učestvujete u panel diskusijama sa predstavnicima škola i sadašnjim i bivšim studentima

  – dobijete savete i podršku za pripremu za MBA od Access MBA konsultantskog tima

  – dobijete informacije o GMAT testiranju i stipendijama: steknete uvid u postupak upisa na MBA studije

  dobijete šansu da besplatno pohađate pripremni kurs za GMAT (u vrednosti od 390 evra) ili dobijete jedan od tri ponuđena termina privatnih jednočasovnih konsultacija za MBA studije (u vrednosti 50 evra) koje nude naši partneri u Međunarodnom akademskom centru u Beogradu

  Imaćete priliku da se lično povežete sa najboljim poslovnim školama na svetu, kao što su sledeće: ESCP Evropa, Evropska škola za menadžment i tehnologiju (ESMT) – Berlin, HHL poslovna škola u Lajpcigu, Internacionalni fakultet univerziteta u Šefildu, univerzitet Bentli, univerzitet u Ljubljani, Ekonomski univerzitet u Beču WU Executive Academy i mnoge druge.

  mba1_73Savetnik za Access MBA će vas kasnije kontaktirati da biste razgovarali o svom projekti i zakazaće vam pojedinačne sastanke sa univerzitetima koji vas interesuju, a koji učestvuju na događaju. oristite prednosti ovih usluga – potpuno besplatno prijavite se ovde, sada.

  Diploma MBA studija je u svetu najšire priznata diploma poslovnih studija, što poslovnim stručnjacima omogućava da rade na visokim upravnim položajima, ostvare veći prihod i posluju na globalnom nivou. Učestvovanjem u međunarodnom MBA programu proširićete svoju mrežu poznanstava, povećati izglede za napredovanje u karijeri i dobiti prilike da svoje preduzetničke ideje pretvorite u poslovne poduhvate.

  Ako se prijavite najmanje 10 dana pre MBA skupa, dobićete procenu profila i priliku za lične konsultacije koje će vam pomoći da odredite koji je MBA program najpogodniji za vas.

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here