ZLATIBOR Nova godina 2016

    Zlatibor Nova godina 2016 / 4 dana / 3 noći /

  OVO JE STARA PONUDA

  POČELE SU PRIJAVE ZA DOČEK NOVE GODINE

  NOVU PONUDU MOŽETE POGLEDATI OVDE

  ZLATIBOR Nova godina 2016
  Planina Lovćen. Izvor: photopin.com

  Doček Nove godine na Zlatiboru, planini spresecanoj brojnim rekama, potocima i jednom od najboljih zimskih centara u Srbiji. Priroda je bila darežljiva prema Zlatiboru, dajući mu prelepe pejzaže, talasasta uzvišenja tu i tamo obrasla borovim, jelovim i smrčevim šumama, prostrane livade ukrašene belim narcisima i drugim živopisnim cvećem, veoma prijatnu i blagu klimu, veliki broj sunčanih dana, nezagađen vazduh i druge pogodnosti.

  PROGRAM:

  30.12.2015. Polazak iz Beograda u prepodnevnim časovima. Vožnja preko Rudnika uz usputne pauze. Dolazak i smeštaj u Užice i na Zlatibor. Slobodno vreme za istraživanje okoline. Noćenje.

  31.12.2015. Boravak na Zlatiboru, šetnje, sankanje, skijanje i druge aktivnosti na snegu. Doček Nove godine na Kraljevom trgu (uskoro imena izvođača). Noćenje.

  01.01.2015. Fakultativni izlet do Sirogojna. Boravak na Zlatiboru. Noćenje.
   
  02.01.2015. Odjava iz smeštaja, fakultativni obilzak “Užičke republike”. U popodnevnim časovima polazak za Beograd.

  Cena (smeštaj na Zlatiboru) – 79e

  – tri noćenja u apartmanima u 1/2, 1/3 i 1/5 sobama
  – prevoz na relaciji Beograd – Zlatibor – Beograd
  – organizacija putovanja

  U cenu nije uračunato:

  – individualni troškovi putnika
  – redovna godišnja članarina SZM 400 rsd
  – fakultativni izlet u Sirogojno (oko 600 din)

  Cena (eko hostel Republik u Užicu): 59e

  U cenu uračunato:

  – tri noćenja u 1/3, 1/4 i 1/12 sobama
  – prevoz na relaciji Beograd – Užice – Zlatibor – Beograd
  – organizovan prevoz na doček NG na Zlatibor
  – organizacija putovanja

  U cenu nije uračunato:

  – individualni troškovi putnika
  – redovna godišnja članarina SZM 400 rsd
  – doplata za 1/2 sobu 8 e po osobi

  * za sopstveni prevoz cena se umanjuje za 1000 din

  PRIJAVE: (Online rezervacije su na kraju teksta)

  Krajnji rok za prijavljivanje je 7 dana pred polazak na putovanje ili do raspoloživosti mesta.  Uz ovaj program važe pravilnik i opšti uslovi putovanja organizacije Srbija za mlade. Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 50%, ostatak do 7 dana pred putovanje.

  SMEŠTAJ

  Vila Božović (Zlatibor)

  Vila Božović je objekat smešten u mirnom delu Zlatibora, u prvoj turističkoj zoni. Vila predstavlja idealno mesto kako za porodični odmor tako i za mlade. Na raspolaganju vam je privatni parking, uredjeno dvorište sa kamenom roštiljnicom i sadržajima za decu, besplatan WIRELESS, skijašnica i suvenirnica.
  Vila ima kablovsku televiziju i centralno grejanje. U neposrednoj blizini nalaze se sportski tereni, trim staza, prodavnica, hotel, picerija. Vila uspešno posluje od 2002. godine. Nosilac je visokih ocena na međunarodnim rezervacionim sajtovima kao što su Booking.com.

  Eko hostel Republik (Užice)

  Eko hostel Republik sa kapacitetom od 30 udobnih, besprekorno čistih i zategnutih kreveta pruža jedinstveno iskustvo da provedete noć u prvom Eko hostelu u Srbiji. Nameštaj hostela i enterijer je u potpunosti izrađen od materijala koji je smatran neupotrebljivim ali je zahvaljujući kreativnom timu okupljenom oko Eko hostela Republik ovaj matreijal ponovo vraćen u upotrebu. Za izradu kreveta, stolova, klupa, sofa i ostalih elemenata opreme korišćene su euro palete namenjne za ogrev. Garderobni ormari, noćni ormarići stolice i dekorativni elementi koji su pripadali vojsci Jugoslavije trebali je da budu istopljeni i spaljeni ali im je veštom reparacijom vraćena upotrebna vrednost. Posteljine i ostali tekstilni elementi izrađeni su od najkvalitetnijeg pamuka, a kupatilo od prirodnih materijala prikupljenih u lokalnoj sredini. Trenutno kao jedan od izvora energije hostel koristi sunčevu energiju za zagrevanje vode u bojleru kapaciteta 300 litara uz pomoć solarnih panela postavljenih na krovu objekta, a kako bi se postigle uštede u potrošnji vode u kupatilu su postavljene senzorske baterije na umivaonicima i raspršivači na tuševima. Ušteda električne energije se trenutno postiže štedljivom rasvetom.

  2 KOMENTARA

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here