Portal Mladi je servis koji se trudi da svakodnevno objavljuje informacije i vesti o brojnim seminarima, obukama, treninzima, stipendijama kako u zemlji tako i u inostranstvu, o mogućnostima za stažiranje i usavršavanje, studijskim putovanjima, poslovnim ponudama ali i drugim zanimljivim sadržajima koji doprinose kvalitetnijem informisanju i edukaciji mladih.Naša želja je da informišemo, inspirišemo i motivišemo sve zainteresovane kroz brojne aktuelne konkurse i tekstove.

Proslavivši sedmi rođendan, obeležili smo još jednu godinu saradnje sa Vama trudeći se da prevaziđemo zajednicke izazove i ciljeve. Sa više iskustva nastavljamo da postižemo isto, pružajući Vam svakodnevno nov, informativni, edukativni sadržaj i motivaciju.

Iz ideje da se brojni dostupni konkursi približe mladima, oktobra 2011. godine pokrenut je blog pod nazivom “Mladi Raške”. Blog je imao za cilj da predstavi mladima mogućnosti za njihovo usavršavanje i da ih ohrabri da se prijave. Veliki broj stipendija, praksi, obuka i poslova se našao na jednom mestu

Kao i u svim počecima, prvi pratioci su bili prijatelji i poznanici. Posle nekoliko meseci blog je beležio porast pratilaca iz cele Srbije ali i regiona, i tada dolazi do promene imena u ono kakvo nosi danas, Portal Mladi. U obliku bloga, Portal živi sve do septembra 2013. godine kada je zvanično pušten u rad sajt i time je otpočelo novo poglavlje razvoja. Otvoreni su i prvi nalozi na društvenim mrežama, pa je zajednica pratilaca počela polako da se širi.

Iako u obliku sajta, sve do aprila 2014. godine, Portal je i dalje uređivan kao blog. Ideja je nastavila da se razvija i Portal Mladi je postao mesto oko kojeg su mladi počeli da se okupljaju, a ne samo da se informišu. Oformljena je redakcija i pokrenut je magazin i nove rubrike u kojima su mladi autori imali mogućnost da se usavršavaju i afirmišu.

Pored informisanja počeli smo i da edukujemo mlade kroz brojne interesantne i korisne tekstove iz više oblasti. Portal Mladi je pokrenula grupa pojedinaca koja je zatim osnovala Udruženje građana NEOS. To je nevladino, dobrovoljno, i neprofitno udruženje, osnovano na neodređeno vreme radi ostvarivanja ciljeva u oblasti razvoja, edukacije i obrazovanja civilnog društva, informisanosti i unapređenja života građana i građanki, a naročito mladih.