Japansko-srpski festival filma: “Koji je tvoj tabu”

  Ove nedelje Portal mladi vas vodi na Festival japansko-srpskog filma, koji se potpuno besplatno održava 14. i 15. novembra u prostorijama Jugloslovenske kinoteke, u Uzun Mirkovoj broj 1.

  A koji je tvoj taboo?
  Japansko-srpsi festival filma

  Ovo je četvrti po redu Festival japansko-srpskog filma i predstavlja već tradicionalni kulturni most između Srbije i Japana, koji se jednom godišnje održava u našoj zemlji, u organizaciji CULTCRAVE i Jugoslovenske kinoteke.

  Pored značajnih kratkometražnih filmskih ostvarenja i umetničkih izložbi koje možete pogledati na Festivalu, program obuhvata raznovrsan sadržaj kao što su tribine o tabuima, trafikingu i mnogim drugim gorućim stvarima sadašnjice.

  Sve dodatne informacije možete pronaći na sajtu Jugoslovenske kinoteke ili na facebook stranici

  Gosti Japansko-srpskog festivala filma biće značajne ličnosti iz Japana i Srbije. Na Festivalu ćete moći da vidite kratkometražne filmove japanskih i srpskih autora, kao i da čujete iskustva i priče o tabuima. Dođite i otkrijte sa nama “Koji je naš tabu”. Vidimo se.

  PODELI
  Nevena Šaulić
  Rođena je istog dana kada i jesen. Ne veruje u fizičko vreme, ali ni Ajnštajnu takođe. Voli da piše i voli da brblja, osobito za vreme i posle kiše. Ceo život posmatra kao materijal za prozu. Voli Ričarda Trećeg i često misli o njemu. I on je voleo kišu. Posvećena je književnosti i često je zarobljena u tekstovima. Ponekad i ona zarobi nekog u svojim pričama.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here