AIESEC poziva mlade da iskažu svoje mišljenje

AIESEC Srbija u saradnji sa GfK uz podršku strateških partnera Coca-Cola HBC Srbija i  Delhaize Srbija sprovodi anketu pod nazivom YouthSpeak Survey čiji je cilj da ispita mišljenje mladih u Srbiji koje se tiče obrazovanja i karijere.

mišljenje

Anketa se sprovodi u Srbiji uspešno već tri godine. Osnovna ideja jeste da se putem ankete ispita mišljenje  mladih po pitanju edukacije, budućeg zaposlenja i karijere. Anketu je popunilo preko 160 000 mladih širom sveta, stoga slobodno možemo reći da Youth Speak Survey predstavlja globalni glas mladih.

AIESEC prepoznaje posebnu ulogu mladih u društvu zato mladi u Srbiji putem ove ankete imaju priliku da iskažu svoj stav.  Ovogodišnji cilj je da prikupimo odgovore mladih širom Srbije kako bismo omogućili da se njihov glas čuje.

YouthSpeak Survey je uvertira za projekat YouthSpeak Forum koji će se i ove godine novembra meseca održati u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu.

Link ka anketi:  http://bit.do/serbiayouthvoice

 

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here