Nove domaće serije koje morate pogledati

Da nam je neko pre par godina rekao da ćemo na TV ekranima sa isčekivanjem pratiti nove domaće serije, malo ko bi se sa time složio. Bilo da ste ljubitelj krimi žanra, spoja istorije i fikcije ili savremene tematike, sigurno ćete pronaći bar jednu seriju koja će postati deo vaše svakodnevice.

Dok je film možda u krizi, serije kao format doživljavaju preporod. Svaki segment od najavne špice do scenarija i glume, postavljaju nove standarde kvaliteta iz godine u godinu. Srećom, trend procvata televizijskog formata dolazi i kod nas.

Za najveće ljubitelje domaćih TV serija, pripremili smo spisak serija koje su obeležile poslednjih nekoliko godina, počev od serija iz 2018, serija iz 2019, 2020, 2021. i 2022. godine i serija koje gledamo i u 2023. godini.

Nove domaće serije 2023.

Predstavljamo vam neke od serija koje ćemo gledati tokom 2023. godine, a uskoro nas očekuju i novi naslovi.

Nemirni

U maju je krenula sa emitovanjem nova krimi serija “Nemirni“. Serija je nastala u režiji Darka Nikolića, a uzbudljivi scenario prati inspektorku Mirnu Paligorić na istraživanju ubistva medicinskog stažiste. Glavni osumnjičeni za ubistvo je Vukašin Banović, žrtvin mentor sa Instituta za sudsku medicinu, koji je nestao čim je otkriven leš.

Policija kreće u potragu za Vukašinom, a tokom istrage, inspektorka Mirna, progonjena sopstvenim nemirom, razotkriva vezu države, tajne službe i kriminala.

Gde možete da je gledate: Superstar TV
Glumci: Nikolina Friganović, Gordan Kičić, Strahinja Blažić, Anica Dobra, Boris Pingović, Jelena Stupljanin, Aleksandra Janković, Nebojša Dugalić, Gorica Popović…

Južni vetar: Na granici

Serija “Južni vetar: Na granici je“ nastavak popularnog serijala Južni vetar i Južni vetar: Ubrzanje.

Životna priča vođe srpskog podzemlja, narko-bosa Petra Maraša, bliži se svom neminovnom kraju. Nakon kupovine zemljišta na planiranoj trasi gasovoda Južni tok on pokuša da spasi sebe i svoju ekipu ucenjujući državu. Ipak, ubrzo postaje jasno da Maraš mora da povuče mnogo rizičnije poteze da bi, zajedno sa svojom porodicom i ekipom, preživeo rat koji im je njegov vođa Crveni nametnuo.

Gde možete da je gledate: RTS
Glumci: Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Predrag Manojlović, Bogdan Diklić, Aleksandar Berček, Jovana Stojiljković, Radovan Vujović, Erik Roberts, Andrija Kuzmanović, Oksana Akinšina, Vilijam Boldvin…

Pad

Serija Pad je inspirisana knjigom Žarka Lauševića “Godina prođe dan nikad“ i prikazuje uzbudljiv život i dramu koja je zadesila glumca Ivana Maslaća, a koga glumi Milan Marić. Radnja se dobrim delom odvija u zatvoru Spuž, gde glumac upoznaje kriminalce, ali i svo sivilo i korupciju devedesetih, dok se paralelno njegov život i odnos sa bliskim ljudima i porodicom nalazi u velikom iskušenju.

Gde možete da je gledate: Superstar TV
Glumci: Milan Marić, Anđela Jovanović, Milica Janevski, Jovan Veljković, Ljubomir Bandović, Dubravka Drakić, Miloš Petrović Trojpec, Mima Karadžić, Svetozar Marković, Boris Isaković

Lako je Raletu

 

Serija Lako je Raletu je nova humoristička serija na RTSu inspirisana čuvenim američkim sitkomom “Svi vole Rejmonda“. Andrija Milošević tumači glavnog lika Raleta Todorovića, a u stanu Todorovića nikad ne manjka uzbuđenja dok Rale pokušava da bude dobar muž, otac, sin i brat i da održava balans u dinamičnom porodičnom okuženju.

Gde možete da je gledate: RTS
Glumci: Andrija Milošević, Maša Dakić, Ljiljana Blagojević, Branimir Brstina, Aleksandar Srećković, Petra Semiz, Ilija Lukešević, Matija Lukešević, Nemanja Oliverić, Andrijana Oliverić i Rade Marković

Nove domaće serije 2022.

Pred vama je spisak novih serija koje smo gledali u 2022. godini a koje su privukle posebnu pažnju gledalaca.

Popadija

Serija Popadija je humoristička serija koja je svojom zanimljivom tematikom brzo osvojila srca gledalaca. Nina Seničar tumači lik bivšeg modela i gradske devojke koja se udaje za Milana (Dejan Bućin) koji postaje pop i dobija parohiju u malom srpskom selu. Serija prati dogodovštine na koje nailazi ovaj naizgled čudan par, kao i njihov odnos sa ljudima iz parohije.

Gde možete da je gledate: Prva
Glumci: Nina Seničar, Dejan Bućin, Gorica Popović, Zinaida Dedakin, Aleksandar Dimitrijević, Nikola Trišić i Nikola Milenković

 

Klan 3

klan serija
promo

Serija Klan je doživela i treću sezonu koja zaokružuje priču o dva sitna lopova koji se uspinju do samog vrha kriminalnog miljea.

Kreator serije Skerlić opisuje glave likove i njihov put na sledeći način: “U prvoj sezoni smo pratili njihov uspon iz najnižih nivoa i najnižih lestvica. Druga se bavila boravkom na vrhu kriminalne piramide, treća je raspad i kretanje nizbrdo, jer su dvojica glavnih likova pre svega zgrabili više nego što mogu da progutaju.“

Ono što je gledaocima posebno zanimljivo kod serije Klan su događaji i likovi koji nedvosmileno podsećaju na poznate kriminalce i akcije koje su se ne tako davno dogodile.

Gde možete da je gledate: Superstar TV i RTS
Glumci: Aleksandar Dimitrijević, Nedim Nezirović, Anđela Popović, Vladimir Kovačević, Nenad J. Popović, Mladen Sovilj, Ivan Zarić, Feđa Štukan, Uroš Jovčić, Miloš Petrović Trojpec, Gorica Popović…

Državni službenik 3

Nastavak popularne serije Državni službenik stiže u aprilu 2022. godine, a radnja se odvija u doba korone. Kada je pandemija naizgled zaustavila svet, Služba radi punom parom da obezbedi opstanak naroda u tim teškim vremenima.

Treća sezona donosi stare likove, ali i neke nove. Lazar (Milan Marić) gazi preko mrtvih da sačuva prvo svoju porodicu i ljude koji voli ali i da ispuni svoj zadatak državnog službenika jer je njemu služba svetinja.

Gde možete da je gledate: Superstar TV
Glumci: Milan Marić, Nebojša Dugalić, Vaja Dujović, Radovan Vujović, Žarko Laušević, Aleksandar Berček, Milena Radulović, Marta Bjelica, Igor Đorđević, Petar Benčina, Nikola Pejaković…

Blok 27

blok 27 serija
Izvor: Superstartv

Serija Blok 27 je tinejdž misterija i donosi prvi put na naše ekrane ovakvu tematiku. Serija prati Milicu, čiji je brat nestao i koja se udružuje sa prijateljima ne bi li pronašla brata. Tokom svoje istrage, Milica saznaje da je njen brat u bloku 27. Priča se komplikuje jer blok 27 ne postoji. Pri gradnji Novog Beograda taj blok je preskočen.

Gde možete da je gledate: Superstar TV
Glumci: Emma Pendlebury, Veljko Ilinčić, Stefan Lazić, Ivana Mladenović, Andrej Jovović Dusan Milošević…

Domaće serije 2021.

Nečista krv

Scenario za seriju Nečista krv je inspirisan celokupnim stvaralaštvom Bore Stankovića, a radnja je smeštena u Vranje krajem 19. veka. Kroz tri generacije, SerijaNečista krv pripoveda o finansijskom, moralnom i fizičkom propadanju jedne porodice.

Radnja započinje s Hadži Trifunom, Sofkinim dedom a završava se sa Sofkom

Gde možete da je gledate: RTS
Glumci: Dragan Bjelogrlić, Anđela Jovanović, Katarina Radivojević, Marko Grabež, Nedim Nezirović, Dragan Mićanović, Milica Gojković, Vaja Dujović, Bojan Žirović, Milutin Milošević, Goran Jevtić, Sara Sandeva, Branislav Trifunović, Ljubomir Bandović, Leon Lučev, Dubravka Kovjanić.

Crna svadba

crna svadba
Foto: Superstar, promo

Crna svadba je serija koja je uspela da gledaoce prikove kraj malih ekrana zbog uzbudljive radnje i originalnog scenarija. Elementi vlaške magije i neobjašnjivih mračnih sila uobličeni su u napeti triler što čini ovu seriju uzbudljivom za gledanje.

Radnja serije počinje masakrom u selu u istočnoj Srbiji gde Mitar iznenada i na brutalan način ubija dvanaestoro svojih komšija. Petar Ćirić, pripadnik bezbednosne agencije i inspektori Tomić i Blagojević pozivaju psihologa Natašu da kao sudski veštak rasvetli Mitrove motive. Međutim, sudbina Nataše i njene porodice isprepletena je sa misterioznim događajima.

Gde možete da je gledate: Superstar TV i RTS
Glumci: Uliks Fehmiu, Jelena Đokić, Nikola Kojo, Slavko Štimac, Toni Mihajlovski, Filip Đurić, Borka Tomović, Anastasija Đurović…

Vreme zla

Serija Vreme Zla je istorijska drama rađena po trilogiji Dobrice Ćosića i nastavak je priče o porodici Katić koju smo upoznali u seriji Koreni.

Bogdan Dragović se vraća iz emigracije i pokušava da uspostavi veze sa Komunističkom partijom i sa sinom Vladimirom koji se okrenuo protiv njega. Njegova ostavljena žena Milena stupa u emotivnu vezu sa agentom Komiterne i Bogdanovim prijateljem. U osvit Drugog svetskog rata, ideološke razlike su veće nego ikada i razaraju porodice.

Gde možete da je gledate: Nova S i EON
Glumci: Goran Bogdan, Žarko Laušević, Nada Šargin, Nebojša Dugalić, Boris Isaković, Nataša Ninković, Pavle Mensur, Isidora Simijonović…

Kalkanski krugovi

Kalkanski krugovi su serija koja donosi nešto sasvim novo u hiperprodukciji domaćih serija. Žanrovski bi se mogla svrstati u triler/misteriju sa povremenim elementima horora.

Baza je porodična drama Matića, oca i ćerke koji beže iz Beograda u selo na Bukulji. Predanja i tajne iz prošlosti se prepliću sa radnjom u sadašnjosti, a mnoga pitanja koja se otvaraju kako serija odmiče, učiniće da jedva čekate narednu epizodu.

Gde možete da je gledate: Superstar TV i RTS
Glumci: Vojin Ćetković, Žarko Laušević, Ivana Zečević, Nataša Ninković, Nina Janković, Marko Gvero…

Tajna vinove loze

Snimana u prelepim predelima Negotinske krajine i Subotice, serija Tajna vinove loze je jedna od najgledanijih serija u poslednje vreme. Serija nam donosi priču o bogatom biznismenu i samohranoj majci. Sudbine dve vinogradarske porodice se prepliću u ovoj telenoveli.

Gde možete da je gledate: Superstar TV i RTS

Glumci: Vojin Ćetković, Sloboda Mićalović, Marko Vasiljević, Vanja Nenadić, Ivana Zarić… 

Domaće serije 2020.

Izdvojili smo spisak serija koje smo gledali u 2020. godini a koje su ostavile najviše utisaka na gledaoce.

Močvara

Prva sezona od 10 epizoda serije “Močvara” snimljena je po scenariju Milene Marković, pod rediteljskom palicom Olega Novkovića, a glumačku postavu predvodi sjajni Goran Bogdan u ulozi inspektora Nikole. Reč je o napetoj i mračnoj krimi seriji, sa specifičnom notom sirovosti i do sada neviđenom estetikom. U fokusu je potraga za serijskim ubicom, ali i mračnim tajnama prošlosti, a sve to u sivom ambijentu Novog Beograda.

Gde možete da je gledate: Superstar TV i RTS
Glumci: Goran Bogdan, Stefan Trifunović, Jana Bjelica, Boris Isaković, Dejan Dedić, Nada Šargin, Marta Bjelica

Državni službenik 2

Druga sezona serije “Državni službenik“ donosi nove zaplete i neočekivane obrte. Priča prati likove koje smo upoznali u prvoj sezoni, ali donosi i nove likove i nove priče. Sajber kriminal, zamršeni porodični odnosi, parlamentarni izbori, mešanje stranih sila…samo su deo onoga što nas očekuje u uzbudljivoj drugoj sezoni.

Gde možete da je gledate: Superstar TV i Pink
Glumci: Milan Marić, Nebojša Dugalić, Vaja Dujović, Nenad Jezdić, Radovan Vujović, Žarko Laušević, Aleksandar Berček, Milena Radulović, Marta Bjelica, Nikola Rakočević…

Južni vetar

Srpska TV serija Južni vetar
Promo

Serija Južni vetar prati junake iz istoimenog filma i nastavlja se na radnju filma. Glavni junak je Petar Maraš koga igra Miloš Biković. Pratimo njegov život iza rešetaka, ali i njegovu sudbinu kada se nađe na slobodi suočen sa novim izazovima.

Najavljena je i druga sezona serije Južni vetar.

Gde možete da je gledate: RTS
Glumci: Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Jovana Stojiljković, Miloš Timotijević…

Igra sudbine

Igra sudbine
Izvor: Facebook

U moru krimi serija, sapunica Igra sudbine se izborila za izuzetno veliku gledanost. Rađena je kao rimejk kolumbijske telenovele Nuevo rico, nuevo pobre. Nakon što saznaje da je njen sin zamenjen nakon porođaja, Ada će Luku i Aleksu (svog biološkog sina i drugog kog je godinama odgajala) naterati da zamene svoja mesta.

Gde možete da je gledate: Prva TV
Glumci: Luka Raco, Amar Mešić, Olja Lević, Kristina Jovanović, Jugoslava Drašković, Milica Milša, Iva Štrljić

Tajkun

Domaća TV serija Tajkun
Promo

Tajkun je nova triler serija koja prati priču kontroverznog biznismena koji je svoje bogatstvo stekao na sumnjiv način i njegovu borbu protiv javnih i tajnih neprijatelja. Ipak, ovo je istovremeno i porodična drama, a glavni junak nije prikazan jednostavno kao negativac, već kao čovek od krvi i mesa.

Gde možete da je gledate: Superstar TV i RTS
Glumci: Dragan Bjelogrlić, Vuk Jovanović, Tihana Lazović, Branislav Trifunović, Neven Bujić, Janko Volarić Popović,  Hana Selimović…

Ubice mog oca 4

Ubice mog oca 4 serija domaca
Promo

Serija koja je otvorila vrata svim budućim srpskim krimi serijama dobija i svoj četvrti nastavak. Da li će inspektor Jakovljević konačno pronaći ubice svog oca? Koji zapleti očekuju naše ominljene junake? Ostaje da vidimo da li će ova sezona doneti odgovore na mnogobrojna pitanja.

Ono što znamo je da nas Ubice mog oca 5 očekuju 2022. godine.

Gde možete da je gledate: Nova S
Glumci: Vuk Kostić, Tihomir Stanić, Mirjana Karanović, Marko Janketić, Nina Janković, Sloboda Mićalović…

Domaće serije 2019

Senke nad Balkanom 2

Dugoočekivani nastavak serije Senke nad Balkanom stiže nam 08. novembra. Posle fantastične prve sezone, druga ispunjava visoka očekivanja čime je Senke nad Balkanom svrstana među najbolje domaće serije. Radnja ponovo prati inspektore Taneta i Stanka koji se, šest godina nakon događaja iz prve sezone, ponovo hvataju u koštac sa nemilosrdnim ubicama. Njihove avanture vodiće nas kroz mračnu i skrivenu istoriju Balkana i držati u neizvesnosti do samog kraja.

Gde možete da je gledate: Nova S, EON
Glumci: Dragan Bjelogrlić, Andrija Kuzmanović, Gordan Kičić, Goran Bogdan, Leona Paraminski, Nataša Ninković, Branimir Brstina, Vesna Trivalić

Grupa

Serija Grupa je napeta i uzbudljiva dramska serija koja prati tri paralelne priče povezane zločinom. Pored klasičnih junaka u krimi trilerima, policajaca i kriminalaca, ovde su glavni junaci tinejdžeri koji ulaze u svet kriminala i droge. Serija počinje sa emitivanjem 13. oktobra, a sudbinu naših junaka ćemo pratiti u 11 epizoda.

Gde možete da je gledate: RTS i RTS Planeta
Glumci: Igor Benčina, Denis Murić, Pavle Mensur, Ivana Zečević, Marko Milivojev, Vojin Ćetković, Branka Katić, Jasna Đuričić…

Dug Moru

Radnja serije Dug moru smeštena je u malom primorskom mestu i kroz preplitanje prošlosti i sadašnjosti pratimo sudbine naših junaka. U centru su porodični odnosi, tajne i ljubav oca prema deci. Serija sadrži elemente drame i trilera ali atmosferi doprinose i mitski elementi.

Gde možete da je gledate: RTS i Superstar TV
Glumci: Nada Šargin, Dragan Mićanović, Ana Lečić, Vule Marković, Sergej Trifunović…

Delirijum tremens

Nova serija Delirijum tremensDelirijum tremens, mini serija prema scenariju i režiji Gorana Markovića, je tragikomična priča o glumcu alkoholičaru. Glavnu ulogu tumači Tihomir Stanić za koju mnogi već smatraju da je njegova „uloga života“.

Gde možete da je gledate: RTS i RTS Planeta
Glumci: Tihomir Stanić, Igor Đorđević, Nada Šargin, Gorica Popović, Dragan Petrović Pele…

Biser Bojane – sezona 2

Serija Biser Bojane bi se mogla okarakteristi kao romantično-akciona komedija. Snimana na ulcinjskoj rivijeri i bogata humorom, ova serija je sa razlogom dobila i drugu sezonu koja počinje sa prikazivanjem 09. novembra.

Gde možete da je gledate: RTS i RTS Planeta
Glumci: Slaven Došlo, Vanja Nenadić, Mima Karadžić, Andrija Milošević, Sloboda Mićalović…

Ujka – Novi horizonti

Nova S domaća serija Ujka Novi horizontiNajavljena kao naslednica kultne serije “Mile protiv tranzicije“, serija Ujka – Novi Horizonti prati čoveka koji slučajno postaje glasnogovornik borbe protiv evropskih integracija ali i svedok haosa u društvu.

Gde možete da je gledate: Nova S
Glumci: Nikola Đuričko, Branka Katić, Boris Milivojević, Sergej Trifunović…

Crveni mesec

Serija Crveni mesec je telenovela smeštana u period posle Balkanskih ratova. U centru ove ljubavno-istorijske drame su mladi srpski oficir i ćerka austrijskog poslanika. Najavljena kao jedan od najambicioznijih projekata televizije Pink, ova serija će imati 120 epizoda.

Gde možete da je gledate: Pink
Glumci: Ivana Dudić, Miloš Đurović, Aleksandar Srećković…

Švindleri

Radnja serije Švindleri je smeštena u tridesete godine 20. veka, a glumac Dejan Lutkić je okarkterisao kao crnohumornu bajku. Priliku da vidite ko je dobitnik lutrije Kraljevine Jugoslavije i koje potrese će u jednoj srpskoj palanci ovaj događaj izazvati, imaćete već od novembra.

Gde možete da je gledate: RTS i Superstar TV
Glumci: Dejan Lutkić, Sloboda Mićalović, Dragan Jovanović, Gorica Popović…

Državni službenik

Državni službenik je uzbudljiva kriminalistička serija koja prati mladog agenta BIA-e i njegovu borbu da nađe balans između poslovnog i porodičnog života. Ova intrigantna serija će vas u maniru pravog trilera držati prikovane za ekran.

Gde možete da je gledate: Superstar TV i Pink
Glumci: Milan Marić, Nebojša Dugalić, Žarko Laušević, Vaja Dujović, Radovan Vujović, Sonja Kolačarić, Marta Bjelica…

Besa

Serija BesaSerija Besa je krimi serija koja je svojom bogatom produkcijom i kontroverznom pričom vrlo brzo pobrala simpatije i kritike i publike. Priča prati običnog čoveka Uroša koji sticajem okolnosti biva gurnut u svet mafije, narko kartela i ubistava. Pratimo i borbu najvećeg narko-bosa na Balkanu, Dardana Beriše i inspektora Interpola Kocija, i sukobe u kojima često ne postoje jasne linije između ispravnog i pogrešnog.

Gde možete da je gledate: Superstar TV i Prva TV
Glumci: Radivoje Bukvić, Miloš Timotijević, Arben Bajraktaraj, Hana Selimović…

Ubice mog oca 3

Treća sezona serije Ubice mog oca donosi nove zaplete, a ostaje da vidimo kako će se inspektor Jakovljević odgovoriti na profesionalne i emotivne izazove.

Gde možete da je gledate: Nova S

Glumci: Vuk Kostić, Tihomir Stanić, Nataša Ninković, Mirjana Karanović, Marko Janketić, Nina Janković, Anica Dobra,  Slavko Štimac…

Domaće serije 2018.

Jutro će promeniti sve

Nova domaća RTS serija - Jutro će promeniti sve
Foto: Facebook / Jutro će promeniti sve

Gde možete da je gledate: RTS i RTS Planeta

Glumci: Nikola Rakočević, Jovana Stojiljković, Andrija Kuzmanović, Isidora Simijonović…

Senke nad Balkanom

Nova domaca serija Dragana Bjelogrlića - Senke nad Balkanom
Foto: Promo / Senke nad Balkanom

Gde možete da je gledate: RTS Serije

Glumci: Dragan Bjelogrlić, Andrija Kuzmanović, Marija Bergam, Gordan Kičić, Nikolaj Šestak, Aleksej Solončev, Nenad Jezdić…

Žigosani u reketu

Nova domaća serija Dragana Bjelogrlića - Žigosani u reketu
Foto: Promo / Žigosani u reketu

Gde možete da je gledate: TOP

Glumci: Nebojša Dugalić, Filip Šovagić, Dubravka Mijatović, Vesna Trivalić, Aleksandar Radojičić, Petar Benčina, Miona Marković, Svetozar Cvetković…

Ubice mog oca

Nova domaća serija - Ubice mog oca - druga sezona
Foto: Promo / Ubice mog oca 2

Gde možete da je gledate: TOP kanal serije

Glumci: Vuk Kostić, Tihomir Stanić, Nataša Ninković, Mirjana Karanović, Marko Janketić, Nina Janković, Anica Dobra, Sergej Trifunović, Slavko Štimac…

Serija Pet

Gde možete da je gledate: RTS i RTS Planeta

Glumci: JELENA ĐOKIĆ, HRISTINA POPOVIĆ, MARIJA KARAN, GALA VIDENOVIĆ, MILENA
RADULOVIĆ

Priča govori o pet drugarica iz detinjstva koje su odrasle u istom kraju Beograda. Splet
okolnosti ih posle mnogo godina ponovo spoji postavljajući pred njih ozbiljan izazov. One veruju u pravdu, ne baš onakvu kakvu je meri zakon i za svoje ideale umeju da se bore. PET je priča o Srbiji kakva bi mogla da bude da se u nekoj Šervudskoj šumi pored Beograda pojavi Robin Hud. I da je žensko.

Vojna akademija

Vojna akademija - domaća serija - RTS serije
Foto: Promo / Vojna akademija

Gde možete da je gledate: RTS

Glumci: Tamara Dragičević, Bojan Perić, Slaven Došlo, Ivan Mihailović, Jelisaveta Orašanik, Radovan Vujović…

Istine i laži

Nova domaća serija - Istine i laži - nova sezona - Prva TV serije
Foto: Promo / Istine i laži

Gde možete da je gledate: TV PRVA SERIJE

Glumci: Jana Ilić, Svetislav Goncić, Stefan Buzurović, Zoran Pajić, Jelena Gavrilović, Bojana Ordinačev, Feđa Stojanović, Vladimir Kovačević…

Koreni

Koreni - Rts domaca serija
Foto: Facebook Promo / Koreni

Gde možete da je gledate: RTS

Glumci: Žarko Laušević, Igor Đorđević, Sloboda Mićalović, Radovan Vujović, Nenad Jezdić, Dara Džokić, Goran Šušljik…

PODELITE SA NAMA VAŠE UTISKE

Raduje to što su televizije ponovo počele da prikazuju srpske serije. Nadamo se da vam se dopao naš izbor novih TV domaćih serija.

Ukoliko smo neku novu domaću seriju propustili da navedemo, pišite nam u komentraima.

12 COMMENTS

  1. Drago mi je da raste interesovanje za domace serije, pre svega jer koliko god naste stare tradicionalne serije bile divne, repriziranje jedne po 30god zaista nema smisla vise.

  2. Kakve god da su ove savremen serije, a ne mislim da su nešto kvalitetne, niti da su ovi mladi glumci iole uporidevi sa starim našim glumcima, sve je bolje od repriziranja „srećnih“ ljudi po 150. put.

  3. Neki kažu da domace serije i nisu nešto, ali eto i od stranih 99 od sto ne valja. Domace je domace i neka ih…

  4. Volim strane serije, ali domace je domace i sve su bolje i bolje, a najvažnije od svega – sve ih je više i više…

  5. Ja sam gledao Seriju KORENI I mnogo mi se svidja…Remek delo slavnog glumca Zarko Lausevica i Sloboda Micalovic…

  6. iz hrv. sam,,holivud vam nije ravan..svaka cast,od glumaca pa nadalje sve perfektno,,nemam riječi.koju god zapocnem gledati ne mogu da je ne zavrsim.bravo,bravo ,bravo.i nikako se ,recimo ne slazem sa komentarima tipa katastrofa,fuj…pozdrav svim ljudima dobre volje..

  7. Ima i serija „Igra sudbine“ ali vise nije sto je bila .Ja sipam nobel vodu,kokice ,sednem i razocarenje.Ni Panceta vise nije interesantna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here