Akademija modernog menadžmenta – Budi svest(r)an!

Akademija Modernog Menadžmenta je seminar edukativnog karaktera koji se ove godine održava osmi put zaredom u Opštini Vračar, pod pokroviteljstvom studentske organizacije ESTIEM sa Fakulteta organizacionih nauka.

Tema ovogodišnje Akademije glasi „BUDI SVEST(R)AN!“, a studenti će kroz edukativni i praktični deo postati svesni svojih sposobnosti i situacije na tržištu rada. Cilj projekta je da studenti postanu „SVESNI SEBE“ i „SVESNI OKRUŽENJA“.

Projekat će trajati tri dana. Prvi dan je edukativnog karaktera i sastoji se od niza predavanja koja će studentima ukazati na značaj i mogućnost personalnog razvoja.
Drugog dana, takođe edukativnog karaktera, studenti će biti u prilici da se upoznaju sa situacijom na tržištu rada i da saznaju koja znanja i veštine kompanije traže prilikom zaposlenja. Treći dan projekta predviđen je za interaktivne radionice kada će studenti biti u prilici da primene stečeno znanje i na kojima će moći da savladaju konkretne alate, metode i tehnike.

Generalni partner seminara Akademije Modernog Menadžmenta 2017 je Delhaize Srbija, a zlatni partner je Telekom Srbija koji će podržati projekat u vidu predavanja i radionica na samom događaju.
Prijave su otvorene od 23. do 30. nobembra za studente svih fakulteta Univerziteta u Beogradu.
Sve dodatne informacije možete naći na zaničnom sajtu organizacije estiem.org.rs, kao i na našoj Facebook i Instagram stranici.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here