BeFem dodela priznanja za rad – Bring The Noize

Datum Isteka: 09/03/2019

Treću godinu za redom BeFem feministički kulturni centar organizuje Bring The Noize – dodelu priznanja za rad feminističkih inicijativa za 2018. godinu, 8. marta 2019. godine od 21h u KC gradu.

Osmi mart, međunarodni dan žena je dan kada su feministkinje i saborci na ulici i glasno govore, slaveći žensku borbu i otpor, promišljaju i pokazuju solidarnost sa različitim ženama, jer ovaj datum predstavlja simbol političke borbe koja preispituje i dekonstruše marginalizaciju žena, seksizam i homofobiju u izmjenjenom kontekstu neoliberalnog kapitalizma. To je dan kada žene organizuju i vode proteste širom sveta koji u fokusu imaju ženska i radnička prava.

Osmi mart je. To je savršena prilika da proslavimo sestrinstvo, hrabrost i izvojevane pobede! To je pravi trenutak da ucrtamo mapu za drugačiji i pravedniji svet i lokalno i globalno. Budite sa nama u noći u kojoj ćemo se podsetiti sjajnih feminističkih akcija, kolektiva i pojedinki iz 2018, koje su nam pokazale kako zajedno i samo solidarno možemo započeti promenu i biti deo pravednijeg i boljeg sveta.
Te noći sa nama na sceni biće Lady K, Johana Bogičević (F – Society) i veliko nam je zadovoljstvo da najavimo mini koncert Ane Ćurčin & Manivi.

BUDI GLASNA ‒ BRING THE NOIZE!

21:00 Feministička priznanja za rad
Muzički intermeco: Lady K
23:15 Ana Ćurčin & Manivi – mini koncert
00:15 Lip Sync Battle
01:00 DJ set Johana Bogićević F-Society, Banda Panda

PODELI
Milan Ristić
Tim lider organizacionog tima Portal Mladi mail: [email protected] Student Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Beogradu na osnovnim akademskim studijama politikologije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here