Besplatni sportski turnir za mlade – SOFA OPEN 2019

 

Sportsko udruženje SOFA Vas obaveštava da ove godine po peti put organizuje SOFA OPEN. Turnir će se održati 2. i 3. novembra. Učešće na turniru je u potpunosti besplatno. Mladi koji čine oranizaciju obezbedili su prevoz i smeštaj za učesnike koji nisu iz Beograda a hrana je obezbeđena za sve učesnike i volontere. Na turniru će biti učesnika iz Subotice, Novog Sada, Beograda, Kragujevca, Kraljeva i Niša.

Slogan ovogodišnjeg turnira je: ,,Tvoj korak do pobede!’’.
SOFA porodica iz godinu u godinu raste i nada se da će i ove godine broj prijavljenih učesnika nadmašiti prethodnu godinu.

Prijave za turnir traju od 21.10. do 25.10. u ponoć. Sportovi za koje se učesnici mogu prijaviti su odbojka, basket, stoni tenis, badminton i futsal. Sve što je potrebno je da učesnici imaju svoje ID brojve (mogu se besplatno registrovati na sajtu www.sofa.rs i tim putem dobiti ID broj) i da se prijave: ukoliko se prijavljuju za timske sportove potrebno je da kapiten prijavi celu ekipu. Pobednike očekuju simbolične nagrade.

,,Veoma smo uzbuđeni što se bliži SOFA OPEN 2019 naš najveći događaj koji organizujemo petu godinu zaredom. SOFA OPEN će i ove godine okupiti preko 400 studenata i mladih iz 5 gradova u Srbiji. Našim besplatnim aktivnostima koje redovno organizujemo kao i ovim događajem želimo da motivišemo mlade da se bave sportom i fizičkim aktivnostima. Takođe želimo da pozovemo sve zainteresovane da se prijave za turnir, da dođu da se druže i uživaju zajedno sa nama.’’, poručila je Jelena Dutina generalni sekretar udruženja.

Detaljnije informacije o turniru kao i link za prijavu nalaze se na sajtu open.sofa.rs i društvenim mrežama Instagramu, Facebook-u i Twitter-u.

Takođe pored ovog turnira, organizuju se redovne aktivnosti tokom čitave godine, na Zavodu za sport i medicinu sporta , SC ,,11. April’’ i SC ,,Radnički’’ na Crvenom Krstu. . SOFA radi na tome da besplatno bavljenje sportom omogući i mladima u drugim gradovima Srbije. Za sada im je to pošlo za rukom u Subotici, Kragujevcu, Nišu i Novom Sadu.

SOFA je neprofitno sportsko udruženje studentskih i omladinskih fizičkih aktivnosti. Njihova misija je da promovišu volonterizam i aktivizam, zdrav način života, sportski duh i timski rad. Ideja o SOFA projektu nastala je pre pet godina, kada je i predstavljena studentima od strane ministra omladine i sporta Vanje Udovičića.  SOFA i sada svoje aktivnosti organizuje pod pokroviteljstvom i podrškom Ministarstva omladine i sporta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here