CEDEM ogranizuje konferenciju Ruralni razvoj i poljoprivreda – mladi preduzetnici!

Datum Isteka: 18/12/2018

Konferencija “Ruralni razvoj i poljoprivreda- mladi preduzetnici” u organizaciji Centra za edukaciju i društvenu emancipaciju mladih CEDEM, 17. decembra od 11 časova u prostorijama Kancelarije za mlade, na 6. spratu Beograđanke (Masarikova broj 5).

Na konferenciji će se diskutovati o aktuelnim temama iz oblasti ruralnog razvoja, organske proizvodnje, uticaja novih tehnologija na poljoprivrednu proizvodnju i čuti priče uspešnih mladih preduzetnika iz ove oblasti. Cilj konferencije je da predstavi mogućnosti koje mladi imaju ukoliko se odluče za pokretanje sopstvenog posla u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja.

Ukoliko te ova tema interesuje zato sto želis da pokreneš svoj posao u ovoj oblasti i ostvariš svoje ideje, ili te pak interesuje poljoprivredna slika Srbije i uticaj raznih faktora na ruralni razvoj, ovo je prilika da saznas sve što te interesuje ! Ne oklevaj da svoje znanje proširiš i veštine upotpuniš. Očekujemo te 17. decembra!

Zainteresovani se mogu prijaviti putem linka :
https://docs.google.com/forms/d/1BrjHkO5-WwwIzZT8s46zPefk7Bi3y9z9cOXSA5osOLI/edit

PODELI
Milan Ristić
Tim lider organizacionog tima Portal Mladi mail: [email protected] Student Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Beogradu na osnovnim akademskim studijama politikologije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here