Šta se krije iza tvog ogledala?

U Beogradu će, u četvrtak, 27. juna, od 19 časova, grupa mladih, pod vođstvom Vesne Popović iz CEPORACentra za pozitivan razvoj dece i omladine premijerno izvesti interaktivnu dramsko-plesnu predstavu „Ogledalo“ u svečanoj sali Gradske opštine Vračar, Njegoševa 77.

Koga ti vidiš kada se pogledaš u ogledalo?Da li je to ista osoba koju vide i drugi?Da li je to osoba kakva misliš da jesi? Grupa mladih plesača i neplesača upustila se u višemesečnu avanturu kroz primenjeno pozorište i savremeni ples i kreirala interaktivnu dramsko-plesnu predstavu „Ogledalo„. Predstava nas vodi kroz put razvoja ličnog identiteta u adolescenciji i istražuje sve naše mračne i izazovne stanice na tom putu.

„Poštujući princip da je pozorište svuda i da pozorište stvaramo sa svima, u četvrtak vas čekamo u jednoj ozbiljnoj instituciji, bez bine i zavesi koje nas dele“ poručuje Vesna Popović, reditelj predstave, pozivajući sve zainteresovane i spremne na istraživanje i svog odraza u ogledalu da nam se pridruže u prostoru GO Vračar. Ulaz na predstavu je slobodan.

Interaktivna predstava „Ogledalo“ je produkcija CEPORACentra za pozitivan razvoj dece i omladine (www.cepora.org), koji svojim aktivnostima već sedam godina doprinosi pozitivnom razvoju dece i omladine i nosilac je brojnih projekata iz ove oblasti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here