Vreme je da se dugogodišnje učenje završi

Kako često nailazimo na nezadovoljstvo svojih polaznika suočenih sa činjenicom da “ponovo moram da učim!”, osmislili smo način da pomognemo. Vreme je da se učenje najzad završi i prihvatljivi su samo pozitivni rezultati. Pored toga, u obzir se moraju uzeti vaše vreme, novac, kao i buduća ili trenutna poslovna pozicija. U skladu s tim, naš centar vas poziva na kurs engleskog jezika za specijalne namene.

Potpuno drugačiji kurs

Kome je namenjen ovaj kurs?

Kursevi engleskog za specijalne namene su odličan izbor za one koji žele da se usavrše ili za buduće profesionalce koji žele da nađu posao u inostranstvu. Kurs će vas osposobiti najpre za razgovor za željeni posao na engleskom, a zatim i za uspešan rad na engleskom jeziku vaše struke.

Na ovom kursu koristite udžbenike iz svoje oblasti

Ukoliko radite ili planirate da se zaposlite u nekoj od ključnih privrednih oblasti kao što su ekonomija, pravo, medicina, IT, mediji ili nekoj drugoj koju ste odabrali, kurs će biti baziran na udžbenicima renomiranih britanskih izdavača, kreiranim specifično za vašu profesiju. U svim ostalim slučajevima, profesori će napraviti kombinaciju multimedijalnih nastavnih materijala iz različitih izvora u cilju što kompletnije obrade vokabulara određene struke.

Prednosti ovog kursa

Bilo da želite da budete operater u call centru, stjuard ili stjuardesa ili da budete deo ugostiteljskog osoblja na kruzerima ili poznatim stranim lancima ugostiteljskih objekata, da postanete sportski trener ili da dostignete veću profesionalnost i stručnost u svom poslu, ovaj kurs će vam pomoći da se oslobodite i da se engleskim jezikom služite kao svojim, a ne stranim, a stručno vođstvo profesora će omogućiti da svoj cilj dostignete mnogo brže.

Zašto odabrati ovaj kurs?

Vodeći se vašim potrebama i trenutnim nivoom znanja, profesor će vas od samog početka trenirati simulacijom poslovnih situacija tipičnih za Vaše buduće ili trenutno radno mesto, zbog čega ćete na aktivan način i bez poteškoća usvajati leksičko – gramatičke strukture neophodne za izvršenje radnih zadataka u engleskom poslovnom okruženju.

Izaberite svoju oblast:

  • mediji
  • marketing
  • ljudski resursi – HR
  • finansije i bankarstvo
  • kabinsko osoblje
  • medicina
  • engleski za traženje posla
  • turizam 

Dužina kursa: 4 meseca
Broj časova: 32 časa od 90 minuta
Dinamika održavanja nastave: dva puta nedeljno
Broj polaznika u jednoj grupi: 3 do 6
Cena kursa: 25.200
Mogućnost plaćanja na 4 mesečne rate.

PRIJAVI SE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here