TESOL kurs u Beogradu – otvorene prijave

TESOL KURS (Teaching English to Speakers of Other Languages)

U saradnji sa renomiranom školom jezika iz Toronta, Global Tesol College, u mogućnosti smo da Vam ponudimo obuku, kurs Engleskog jezika – TESOL program. Naš TESOL kurs Vam omogućava da dobijete sertifikat koji je priznat u 90 zemalja širom sveta. Ovaj sertifikat Vam omogućava da postanete ovlašćeni predavač engleskog jezika i da na taj način dobijete zaposlenje. Naš partner, Global Tesol College, je omogućio svim učesnicima da po uspešno završenom kursu, dobiju posao predavača Engleskog jezika i to na period do 12 meseci.

TESOL uči ljude čiji maternji jezik nije engleski, kako da govore, slušaju, čitaju i pišu na engleskom, i još dosta dodatnih stvari u vezi sa samom metodologijom učenja. Najbolje kod Tesol programa jeste to što ne zahteva po svaku cenu praksu i iskustvo u predavanju. Jedna od najvažnijih stavki jeste Vaše prvobitno znanje engleskog jezika.

Tesol kurs u Beogradu, otvorene prijaveWORK AND JOY CHINA

U saradnji sa Global Tesol College, u mogućnosti smo da Vam ponudimo novu letnju avanturu koja Vas vodi u Kinu kao profesora engleskog jezika u dečijim Summer Camp-ovima. Potražnja za profesorima engleskog jezika je u konstantnom porastu i ima tendenciju rasta zahteva sve više obrazovanog kadra u oblasti Anglistike zarad obučavanja dece uzrasta do 10 godina.

Vašu avanturu možete ostvariti apliciranjem za TESOL sertifikat koji je potreban da biste bili legalan i adekvatan predavač Engleskog jezika u Kini. Naš TESOL kurs Vam omogućava da dobijete sertifikat koji je priznat u 90 zemalja širom sveta. Ovaj sertifikat Vam omogućava da postanete ovlašćeni predavač engleskog jezika i da na taj način dobijete zaposlenje. Naš partner, Global Tesol College je omogućio učesnicima da, po uspešno završenom kursu, dobiju posao predavača engleskog jezika u Summer Camp-ovima u Kini i to na period do 4 meseca tokom leta

TESOL KURS CENE

Sve što Vam je potrebno za početak jeste volja da uložite u svoju budućnost. Tesol program je tu da Vas nauči metodologijama održavanja same nastave, snalaženje u sredini koja će verovatno biti potpuno drugačija od Vaše.

 1. Cena FULL ONLINE kursa je $995 .
 2. Cena IN CLASS+ONLINE kursa je $1195 .

U cenu programa je uključeno:

 • obezbeđivanje TESOL kursa engleskog jezika u trajanju od mesec dana uz obuku uživo u trajanju od 5 dana uz prisustvo ovlašćenog TESOL profesora (IN CLASS TESOL KURS)
 • obezbeđivanje TESOL kursa engleskog jezika u trajanju do 6 meseci uz konstantnu podršku agenata Global Tesol College-a (FULL ONLINE kurs)
 • literatura potrebna za prisustvo na kursu

U cenu programa nije uključeno:

 • transfer od aerodroma do poslodavca i natrag
 • avio karta (refundacija troškova avio karte zavisi od dužine Vašeg ugovora i zemlje u kojoj se zapošljavate)

DINAMIKA PLAĆANJA

 • Prilikom podnošenja prijave – avans u iznosu od $400.
 • Druga rata troškova programa u iznosu od $400 se uplaćuje nakon donošenja potrebne dokumentacije za program.
 • Poslednja rata troškova programa u iznosu od $395 (koji podrazumeva kurs uživo) ili $195 (koji podrazumeva celokupan online kurs) 5 radnih dana pre početka kursa.

 KORACI ZA PRIJAVU NA TESOL KURS

 1. Posetite kancelariju American Adventure-a ili stupite u kontakt sa jednim od savetnika iz Adventure Team-a.
 2. Po prijavi na program kandidat uplaćuje avans i donosi na uvid sertifikat o položenom nivou engleskog jezika ukoliko ga poseduje. Ovaj sertifikat nije obavezan. U svakom slučaju kandidat mora da prođe početno testiranje kako bi se uverili da je Vaše znanje engleskog jezika na traženom nivou. Od Vas se zahteva da imate minimum B2 nivo znanja engleskog jezika. Ukoliko Vaše znanje nije zadovoljavajuće da biste pristupili TESOL programu savetujemo da uzmete dodatne časove engleskog jezika.
 3. Ukoliko je Vaše znanje engleskog jezika zadovoljavajuće, možemo pristupiti potpisivanju Ugovora i upoznavanju sa nizom prava, obaveza i odgovornosti.
 4. Po potpisivanju Ugovora sledi prikupljanje odgovarajuće dokumentacije koja je u vezi sa samim programom. Za početak nam trebaju samo Vaši lični podaci iz pasoša.
 5. Prilikom prikupljanja dokumentacije savetujemo da obavite razgovor sa osobom ovlašćenom za prodaju programa. Potrebno je da imate sve informacije u vezi sa samim održavanjem Tesol kursa, mogućnostima koje Vam se otvaraju. Naš cilj je da budete informisani o svakom delu Tesol programa.
 6. Posle razgovora sa osobom ovlašćenom za prodaju programa, pismenim putem morate da dostavite odluku za koji tip polaganja kursa ste se odlučili. Po završetku kursa dobijate sertifikat za položenih 120 časova Advance Tesol programa.
 7. Po završetku kursa, dobijate Tesol sertifikat.  Tada imate dve opcije: da se obratite Global Tesol College – u da Vam pomogne u pronalasku posla i druga opcija je da sami krenete u lov za poslom. Ukoliko izaberete drugu opciju, Global Tesol College će Vam poslati bazu otvorenih pozicije sa listom poslodavaca u inostranstvu koje možete direktno da kontaktirate.
 8. Kada dobijete posao, sldeći korak je viziranje.
 9. Sledeći korak je kupovina avio karte u kojoj će Vam American Adventure posredovati.

Napomena: Postoji mogućnost i online zaposlenja.

RADNA PONUDA

Nakon završenog kursa engleskog jezika i dobijanja sertifikata, sledi traženje odgovarajuće radne ponude. Za radne ponude možete aplicirati u više zemalja, u zavisnosti i od Vaših afiniteta i interesovanja. Imate priliku da radite kao predavač engleskog jezika u KINI, RUSIJI, MEKSIKU, ZEMLJAMA ZAPADNE EVROPE, KUVAJTU i tako dalje. U zavisnosti od Vaših želja, raspoloživog vremena, kao i samih poslodavaca, radne ponude mogu biti u različitim vremenskim periodima tokom cele godine u trajanju od 12 meseci uz mogućnost produženja radnog odnosa u zavisnosti od Vašeg poslodavca. Sam proces zapošljavanja okvirno traje tri do šest meseci sve zavisno od Vaše ažurnosti i od samih poslodavaca. Prosečna plata u pomenutim zemljama se kreće od $1000.  Postoji mogućnost niže startne plate ukoliko nemate prethodnog iskustva kao predavač engleskog jezika, međutim poslodavci u navedenim zemljama omogućavaju stručno i finansijsko napredovanje već nakon prvog meseca Vašeg ugovora. Smeštaj i transport do posla su u sklopu radne ponude.

Bitno je da znate, da ukoliko odmah nakon završetka kursa i dobijanja sertifikata hoćete da se zaposlite kao predavač engleskog jezika, za pronalazak posla imate tri opcije. Prva je da se obratite HR agentima Global Tesol College-a za pomoć. Druga je da sami krenete u potragu za poslom. U drugoj opciji, Global Tesol College će Vam dati pristup njihovoj bazi otvorenih pozicija gde možete da vidite spisak poslova sa lokacijama i direktno kontaktirate poslodavce. Uvek je tu i treća opcija – Internet – postoji niz web site-ova gde možete da pronađete zaposlenje.

PIŠITE NAM NA MAIL UKOLIKO STE ZAINTERESOVANI ZA OVAJ KURS: [email protected]

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here