Vodimo vas u Escape room-ove po specijalnoj ceni

 

POPUSTI TRENUTNO NISU AKTIVNI

Razmišljate šta biste mogli drugačije da uradite, gde da odete, izvedete devojku ili društvo? Portal Mladi Vam je u saradnji sa Escape Room-ovima obezbedio popuste i time rešio ove dileme. Vodimo vas u Escape Room!

Escape RoomNajdoslovniji prevod Escape Room-a jeste igra koja zahteva od igrača da izađu u određenom vremenskom periodu iz prostorije u kojoj su zatvoreni, istražujući svoje okruženje.Najpraktičnij prevod, odnosno objašnjenje, bilo bi: platiš nekome da te zatvori u sobu da provedeš najzabavnijih 60 minuta u svom životu!

Mnogima je koncept Escape Room-ova poznat preko online igara i takozvanih point and click igara. Zbog sve veće popularnosti istih, i očigledne žeđi za adrenalinom, ove igre su vremenom počele da se organizuju i u realnom životu.

Beograd je ispratio trendove Escape Room-ova koji nude izuzetno kvalitetnu zabavu. Portal Mladi vam je obezbedio popuste u sledećim lokalima:

Witch Escape Room

1. Veštica – Testiraj živce sa svojom ekipom na putu punom misterije i zagonetki, kome je cilj samo jedno – UBITI VEŠTICU!
Igra je napravljena za 2-5 osoba i traje sat vremena.

2. Aladin – U ovoj uzbudljivoj igri ti i tvoja ekipa ste lovci na carobnu lampu!
Vaš cilj je da za 60 minuta pronadjete lampu i oslobodite duha, koji jedini zna izlaz.
Pratite tragove, rešite zagonetke i oslobodite se pre nego što bude kasno….
Igra je napravljena za 2-4 igrača.

Formular za prijavu

Exit escape room

1. Nestali kuglaš– Osvojiti nagradu na turniru, sakriti je i izgubiti nije prijatna stvar. Pronađite izgubljenu nagradu!

2. Voz– Osetite atmosferu pravog kupea. Zaustavite voz pre no što stigne do Beograda!

Formular za prijavu

Escape Room

D.B.A. Escape Room

Imate jedinstvenu priliku da isprobate svoje detektivske sposobnosti. Različiti nivoi i slučajevi su pred vama. Sve se dešava uživo, uz prave slučajeve, u realnim prostorijama.
U timovima od 1 do 5 igraca rešavate zagonetke i prepreke, pronalazite skrivene predmete da bi u roku od 75 minuta rešili neki od slučajeva ubistva, kidnapovanja, krađe ili terorističkog napada. Igrači će se naći u svetu intriga, tajnih kodova, skrivenih predmeta i to uživo u realnim prostorijama.

Testirajte svoje veštine uz timski rad i detektivski duh. Verovatno ste gledali filmove i serije poput CSI, Castle, Spooks, James Bond, Law & order,  Homicide i druge pa ste i sami pokušavali da rešite neke od slučajeva.  Sada imate mogućnost da to zaista i uradite, samostalno ili sa svojim prijateljima – uživo.

Formular za prijavu

Escape Story

1. Soba “Civilizacija”namenjena je ljubiteljima istorije, vrlinama naših predaka i istorijskih velikana kao što su Tesla, Ramzes, Njutn i mnogi drugi. Shvatite na koji način su naši preci doveli civilizaciju do današnjeg trenutka.

2. U sobi “Tajna Nikole Tesle” dođite u posed najvećeg izuma čovečanstva, jer malo je poznato da je Nikola upravo u Beogradu imao tajno skrovište u kome je neprekidno radio na svojim eksprimentima. A upravo šema jednog od najvećih nikada nije uništena…

3. THRONE GAMES: HOUSE LANNISTER – Ukoliko ste nekad maštali da zaronite u svet najpoznatije svetske epske franšize, ovo je idealna prilika za to. Vodimo vas na fantastičan put, pun intrige, misterije, izdaje, borbe za vlast.

Formular za prijavu

Pin Escape Room

1. Drakulina odaja – Došli ste u posetu tajnim odajama za koje kruže glasine da je u njima poslednji put viden Grof Drakula.Tokom obilaska njegovih odaja, iznenada shvatate da vas je čuvar odaja prevario i da vas je zaključao! U opasnosti ste, osećate strah i ne vidite izlaz iz ove situacije.
Lupate na vrata i molite čuvara da vas oslobodi. Morate savladati sve prepreke koje vam je postavio lično Grof Drakula, kako bi ste pobegli iz ove teške situacije.
Požurite! Imate samo 60 minuta ili cete ostati zauvek zakljucani!

2. Ubistvo u masonskoj loži – Ubijen je visoko pozicionirani član Masonske lože u Beogradu.
Policija je izvršila uviđaj, ali nije uspela da otkrije previše informacija o ovom misterioznom ubistvu. Vi ste tim detektiva koji ima priliku da se vrati na mesto zločina i pokuša da otkrije ko je ubica, pre nego što tajno društvo zataška sve informacije.

Formular za prijavu

1 COMMENT

  1. The information about the escape room in this article seems quite helpful, and if you are thinking of going to the best escape room or finding the best escape room, visit this website.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here