EXIT SPAJA REGION U UMAGU: Bajaga i Hladno pivo prvi put na bininakon deset godina!

Datum Isteka: 26/05/2019

 

Bajaga, jedan od najvažnijih regionalnih rock autora, sa svojim Instruktorima u subotu 25. maja pojačaće program trećeg Sea Star festivala u kristalno plavoj istarskoj laguni Stella Maris! Nakon što je prošle godine oduševio preko 30.000 fanova na glavnoj bini Exita, u Umag stiže uz bezbroj hitova iz 35 godina bespekorne karijere uz koje su odrastale brojne generacije širom regiona. Biće to ujedno i prvi put da Bajaga i Hladno pivo dele scenu nakon deset godina i prošlogodišnje velike lekcije iz regionalne solidarnosti i međusobnog poštovanja u najboljem komšijskom maniru. Bajaga je ovim uvršten u moćan program morskog festivala koji predvode najveća hip-hop grupa u istoriji Wu-Tang Clan, vodeći techno izvođači današnjice Sven Vath i Nina Kraviz, nadolazeća zvezda Ilario Alicante, britanska trap-jazz umetnica IAMDDB, najpoznatija hrvatska punk rock grupa Hladno pivo, superpopularni Mahmut Orhan i jaka imena kao što su Vojko V, Fox, Krankšvester, High5, Petar Dundov, Enrico Sangiuliano, DJ Jock i mnogi drugi! Uz Bajagu i Instruktore svoj je nastup na trećem izdanju umaškog festivala potvrdio i možda najbolji istarski pop rock bend Nola, koji ove godine obeležava 25 godina rada. Udarnoj elektronskoj postavi pridružiće se i beogradski tehno doajen svetskog glasa Marko Nastić i famozna DJ-ka Lady Lee, dok će zagrevanje za rap bogove Wu-Tang Clan da pripremi regionalni hip hop majstor Phat Phillie iz Blackouta. S objavljenim kompletnim postavama bina Exotic Laguna i Silent Octopus, poznata je većina muzičkog programa Sea Star festivala, a od sutra stižu i jednodnevne ulaznice po poklon ceni sa 35% popusta, od svega 2.700 dinara!

Bajaga na Sea Star festivalu: https://youtu.be/YI10VPkTdiA

Bajaga i Instruktori, regionalni rock heroji sa preko 30 godina fantastične karijere usijaće već uzavrelu atmosferu u prelepoj laguni Stella Maris. Ova rokenrol ikona poslednjih sezona iznova je doživela ogroman uzlet u celom regionu masovno posećenim nastupima na glavnoj bini Exita i u poznatoj zagrebačkoj Areni, a u Umag donosi večne hitove poput „S druge strane jastuka“, „Tišina“, „Verujem ne verujem“, „Život je nekad siv nekad žut“, „Plavi safir“, „Godine prolaze“, „Kad hodaš“ i mnoge mnoge druge. Najpopularniji istarski pop rock bend Nola, koji je nedavno proslavio prvih 25 godina muzičkog stvaralaštva, popeće se na festivalsku binu uz svoje najvažnije radove „Dio tebe“ i „Iznad oblaka“, za koju su osvojili i hrvatskog Gremija – nagradu Porin u kategoriji „pesma godine”. Sjajnom elektronskom programu Sea Star festivala pridružuje se povratnik na istarski festival Marko Nastić, jedan od najvažnijih aktera regionalne muzičke scene i umetnik sa više od 200 izdanja za svetske muzičke etikete.

Jednodnevne ulaznice za samo 2.700, smeštaj na Sea Staru od 7 evra dnevno!

Sutra počinje prodaja dnevnih ulaznica uz uštedu od 35%, po samo 2.700 dinara. Uz jednodnevne ulaznice u prodaji će se naći i jednodnevni VIP Gold po 6.500 dinara, a osim njih u ponudi se nalaze festivalske ulaznice po ceni od 4.200, uz uštedu od 35% od konačne cene, te festivalski VIP Gold ulaznice po 12.000 dinara. Ulaznice su dostupne putem sajta seastarfestival.com.

U ponudi je široka lepeza smeštaja za sve posetioce Sea Star festivala. Stella Maris resort nudi premium kamp s četiri zvezdice, u čiju cenu je uračunato i korišćenje bazena na otvorenom s morskom vodom, te bungalove, apartmane vile ili hotele koji se nalaze neposrednoj blizini festivalskog prostora. Ponude smeštaja kreću se od neverovatnih 7€ za kamp, 8€ za bungalove i 10.8€ po osobi za noć za festivalske apartmane! Rezervacija smeštaja i dodatne informacije o svim opcijama mogu se pronaći na stranici https://www.seastarfestival.com/smjestaj/.

Sea Star festival održaće se 24. i 25. maja u predivnoj laguni Stella Maris u Umagu, uz Welcome Party 23. te Closing Party 26. maja.

 

PODELI
Nađa Stojanović
Studentkinja treće godine na smeru menadžment na Fakultetu organizacionih nauka.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here