FitPass Dani Sporta 2019 – #IzadjiNaTeren

 

 Jubilarni deseti put studentska organizacija ESTIEM LG Beograd, sa Fakulteta organizacionih nauka, organizuje sportsku manifestaciju Fitpass Dani Sporta 2019, koja će se održati 25. i 26. maja na centralnim terenima na Adi Ciganliji.

Ovaj projekat nastao je kao želja studenata da podignu svest o važnosti sporta u životima mladih i neophodnosti bavljenja istim. FitPass Dani Sporta 2019 predstavljaju manifestaciju humanitarnog i zabavno-takmičarskog karaktera koja će mladima pružiti mogućnost da se okušaju u različitim sportskim disciplinama, a oni koji još uvek nisu spremni da izađu na teren moći će da se druže i posmatraju sva dešavanja u posebnom delu projekta pripremljenom za njih – Chill zoni.

Studenti svih fakulteta u Beogradu imaće priliku da 25. i 26. maja pokažu svoje veštine u ekipnim i individualnim sportovima – basketu, futsalu, odbojci, tenisu i stonom tenisu. Prvi dan projekta je rezervisan za utakmice u grupnoj fazi takmičenja, a drugog dana će se održati utakmice četvrtfinala, polufinala i finala. Tokom oba dana će postojati i Chill zona, otvorena za sve koji žele da podrže sport i učesnike FitPass Dana Sporta 2019. Posetioce chill zone očekuje raznovrstan program aktivnosti u kojima će moći da uživaju i dobro se zabave!

Otvaranje projekta biće 23. maja takođe na Adi Ciganliji, kada će se odigrati humanitarna utakmica, a nakon toga će svi prisutni imati priliku da uživaju uz humanitarnu svirku. Sav prihod od prodatih karata za otvaranje, kao i ostatak novca prikupljen tokom turnira, biće usmeren organizaciji „Zajedno za život“ koja će poslednjeg dana projekta organizovati i akciju „Penal za život“, gde će svi zainteresovani šutirati penal nekom od naših poznatih golmana.

Neki od partnera koji su se odazvali našem pozivu da izađu na teren i podržali ovaj projekat su Delhaize Srbija i FitPass Srbija.

Svi zainteresovani studenti će moći da se prijave u periodu od 12. do 19. maja na sajtu www.estiem.org.rs!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here