FitPass Dani Sporta 2019 – #IzadjiNaTeren

 

 Jubilarni deseti put studentska organizacija ESTIEM LG Beograd, sa Fakulteta organizacionih nauka, organizuje sportsku manifestaciju Fitpass Dani Sporta 2019, koja će se održati 25. i 26. maja na centralnim terenima na Adi Ciganliji.

Ovaj projekat nastao je kao želja studenata da podignu svest o važnosti sporta u životima mladih i neophodnosti bavljenja istim. FitPass Dani Sporta 2019 predstavljaju manifestaciju humanitarnog i zabavno-takmičarskog karaktera koja će mladima pružiti mogućnost da se okušaju u različitim sportskim disciplinama, a oni koji još uvek nisu spremni da izađu na teren moći će da se druže i posmatraju sva dešavanja u posebnom delu projekta pripremljenom za njih – Chill zoni.

Studenti svih fakulteta u Beogradu imaće priliku da 25. i 26. maja pokažu svoje veštine u ekipnim i individualnim sportovima – basketu, futsalu, odbojci, tenisu i stonom tenisu. Prvi dan projekta je rezervisan za utakmice u grupnoj fazi takmičenja, a drugog dana će se održati utakmice četvrtfinala, polufinala i finala. Tokom oba dana će postojati i Chill zona, otvorena za sve koji žele da podrže sport i učesnike FitPass Dana Sporta 2019. Posetioce chill zone očekuje raznovrstan program aktivnosti u kojima će moći da uživaju i dobro se zabave!

Otvaranje projekta biće 23. maja takođe na Adi Ciganliji, kada će se odigrati humanitarna utakmica, a nakon toga će svi prisutni imati priliku da uživaju uz humanitarnu svirku. Sav prihod od prodatih karata za otvaranje, kao i ostatak novca prikupljen tokom turnira, biće usmeren organizaciji „Zajedno za život“ koja će poslednjeg dana projekta organizovati i akciju „Penal za život“, gde će svi zainteresovani šutirati penal nekom od naših poznatih golmana.

Neki od partnera koji su se odazvali našem pozivu da izađu na teren i podržali ovaj projekat su Delhaize Srbija i FitPass Srbija.

Svi zainteresovani studenti će moći da se prijave u periodu od 12. do 19. maja na sajtu www.estiem.org.rs!

 

PODELI
Nađa Stojanović
Studentkinja treće godine na smeru menadžment na Fakultetu organizacionih nauka.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here