FON ove godine domaćin BBICC-a!

Otvoreno svetsko takmičenje u rešavanju poslovne studije slučaja – Belgrade Business International Case Competition 2019

U ponedeljak 8. aprila 2019. godine otvoreno je sedmo po redu svetsko takmičenje u rešavanju poslovnih studija slučaja Belgrade Bussines International Case Competition (BBICC) 2019, na kom će učestvovati čak 20 timova studenata i studentkinja, sa prestižnih univerziteta i biznis škola, iz 13 zemalja celog sveta.

Priliku da organizuje ovakvo takmičenje Fakultet organizacionih nauka je dobio na osnovu rezultata koje su studenti Univerziteta u Beogradu i članovi studentske menadžment konsalting organizacije Case Study Club ostvarili na svetskim takmičenjima.

Ivanka Popović, rektorka Univerziteta u Beogradu, prva se obratila prisutnima i istakla da takmičenje BBICC odlično priprema studente za izazovni poslovni svet, kao i da je organizacija događaja svake godine na sve višem nivou.

Osnivačica i generalna direktorka prof. dr Vesna Damnjanović i predsednici takmičenje Ana Jaćimović, Nina Đelić i Bogdan Radenković poželeli su dobrodošlicu takmičarima i takmičarkama.

Anamarija Vučak, državna sekretarka Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, svečano je otvorila ovogodišnji BBICC.

Timovi sa 20 prestižnih svetskih univerziteta će se na ovogodišnjem takmičenju suočiti sa tri realna poslovna izazova, a svoja rešenja će predstaviti žiriju koji čine ugledni konsultanti i menadžeri domaćih i inostranih kompanija u Srbiji.

Finale takmičenja će se održati 13. aprila 2019. godine, a ove godine će biti omogućen direktan prenos finala, koji je obezbedila kompanija Telekom Srbija.

Više informacija o samom događaju možete videti na stranici www.bbicc.org

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here