Humanitarno izvođenje predstave “Boing Boing”

Peto izvođenje predstave „Boing Boing“ u režiji Sofije Ristić, a po tekstu Marka Kamoletija, zakazano je za sredu 10. maj u KC Čukarica. Predstava je plod rada udruženja mladih umetnika „Artisti“. Artisti su društvo okupljeno oko kulturnoumetničkog aktivizma Pored ove predstave, na svetlo pozornice, Artisti su doneli i predstavu „Zajednički stan“ po tekstu Dragutina Gute Dobričanina koju na radost publike izvode već više od godinu dana.

FB event događaja https://www.facebook.com/events/215693442255995/


Artisti su se odlučili da sav prihod od prodaje karata za predstavu “Boing Boing”, umesto na aktivnosti i razvoj društva, ovoga puta odu za potrebe lečenja jedne devojčice. Teodora Vranješević (9) iz Kragujevca, obolela od mijeloidne leukemije i mora na transplantaciju koštane srži u Frankfurt. Ovom prilikom pozivamo sve ljude dobre volje da slede primer Artista. Uplate novčane pomoći za Teodorino lečenje moguće je izvršiti na dinarskim i deviznim računima Bogdana Vranješevića u Erste banci:

DINARSKI RAČUN:

340-32003872-78

 

DEVIZNI RAČUN:

Correspondent Bank For 978 Incoming Payments:

(navesti oznaku valute)

Swift Code: GIBAATWG

 

Erste Group Bank AG Wien, Austria

Account of the Beneficiary with:

Swift code: GIBARS22

 

ERSTE BANK A.D. NOVI SAD

Beneficiary:

IBAN RS35340000003200387278

name Vranješević Bogdan

address Lepenički bulevar 27, Kragujevac, serbia

International Payments Department

Erste Bank a.d., Novi Sad

PODELI
Portal Mladi
Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here