Humanitarno veče stand up komedije na FON-u!

Studentska organizacija Unija studenata FON-a, već treću godinu za redom, organizuje humanitarno Stand up veče na Fakultetu organizacionih nauka, ovoga puta u saradnji sa Nacionalnim udruženjem roditelja dece obolele od raka (NURDOR).

Projekat će se održati na Fakultetu organizacionih nauka u ponedeljak, 15. oktobra, sa početkom u 18 časova, u amfiteatru 015. I ove godine će se za osmeh publike svojim prepoznatljivim humorom pobrinuti poznati komičari srpske Stand Up scene: Srđan Slijepčević, Srđan Olman, Darko Mirović, Mariana Aranđelović i ekipa iz humorističke serije „Dnevnjak”.

Cilj projekta je da pažnju mladih ljudi, sa svakodnevnih aktivnosti, usmeri na humanost , kao i da podigne svest i podstakne studente da kroz zabavu učine nešto humano.
Sva prikupljena sredstva od prodatih ulaznica biće prosleđena Nacionalnom udruženju roditelja dece lečene od raka, koje čine roditelji, prijatelji, lekari, medicinsko osoblje i svi ljudi dobre volje i koje od 2003. godine svakodnevno brine o deci i roditeljima na području cele Srbije.

Za informacije o kupovini i ceni ulaznica za sam događaj, možete posetiti event na Facebook-u:

https://www.facebook.com/events/287066762130157/?ti=ia

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here