Iskoristi leto, pobedi sebe! – Škola retorike i javnog nastupa

Misija Škole retorike i javnog nastupa je da svim ljudima, bez obzira na imovinski status ili godine, pruži edukaciju za javni nastup, prezentacijske i komunikacijske veštine, zato pozivamo sve zainteresovane da iskoriste leto, pobede sebe, oslobode treme, savladaju jednu od najvažnijih veština za svakog uspešnog čoveka u 21. veku i priključe se projektu „Iskoristi leto, pobedi sebe“ tako što će proći neki od jednodnevnih edukativnih programa koje organizujemo u našem glavnom gradu.
Iskoristi leto
Zašto je veština javnog nastupa bitna?
– U 21. veku svi smo na nekom tržištu i zato je bitno imati samopouzdanje i znati kvalitetno i efektno preneti misli ili osećenja. Budu li oni koji znaju ćutali svetom će i dalje vladati osrednji, zato treba znati dobro prezentovati, a to se može naučiti.
Zašto je ovo prava prilika? 
– Zato što Školu retorike i javnog nastupa čine i kvalitetni i uspešni predavači sa velikim iskustvom u oblasti retorike i javnog nastupa. Do sada smo kroz naše radionice i seminare za javni nastup obučili lekare, farmaceute, profesore, političke aktiviste, ljude iz poslovnog sveta, studente…
Koja je forma edukativnih programa, kada i gde se održavaju?
– Edukativni programi u okviru projekta „Iskoristi leto, pobedi sebe“ su u formi jednodnevnih edukacija u trajanju od 5 sati. Održavaće se subotom tokom jula i avgusta od 12 do 17h u Beogradu, u prostorijama u ulici Kneza Miloša br. 4. Jedna osoba se možete prijaviti za jedan ili više termina, sadržaj svakog susreta je identičan.
Šta ćete polaznici naučiti?
– Kroz iskustvene radionice polaznici na trening-seminaru uče kako da pobede strah od javnog nastupa, steknu samopouzdanje, vladaju auditorijumom, uspešno predstave stavove ili ideje, jednostavnije, kako da postanu dobri govornici.
Koliko iznosi cena učešća?
– Možda zvuči čudno, ali cena ne postoji. Naša misija je da svima pružimo edukaciju za oblast javnog nastupa, a pod tim mislimo i na ljude koji ne mogu da plate skupe treninge javnog nastupa. Na kraju seminara procenite kvalitet i vaše mogućnosti i spram toga nam dajte donaciju jer projektar finansiramo sami, nemamo novčanu pomoć bilo kakvog fonda ili institucije. 
 
Kako se možete prijaviti?
– Prijavljivanje se vrši popunjavanjem prijavnog formulara, obavezno je naznačiti termin u kom planirate da prođete edukativni program. VAŽNO: Ukoliko niste sigurni da ste tog dana slobodni molimo da se ne prijavljujete jer je broj mesta za učešće ograničen. Popunite formular za prijavljivanje OVDE.
Budite u toku sa novostima u okviru projekta tako što ćete označiti dolazak na facebook eventu, ovde.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here