ITAcademy​​ besplatni kursevi za naše čitaoce

Obaveštavamo Vas​​ da​​ smo​​ u​​saradnji ​​sa ​​ITAcademy​ za ​​naše ​​čitaoce ​​obezbedilibesplatneonline ​​kurseve ​​za ​​usavršavanje​​ profesionalnih​​ veština.

ITAcademy​​ besplatni kursevi

HVALA SVIMA NA UČEŠĆU. KURSEVI SU PODELJENI

Ciljnam​​ je​​ da​​ onima ​​koji ​​žele​​ da​​ se​​ usavršavaju​​ i ​​napreduju​​ omogućimo​​ da​​ postanukonkurentniji na​​ tržištu i​​ da ​​svoje ​​akademsko​​ znanje ​​prošire​​ praktičnim ​​veštinamakojesu​​danas neophodne ​​za ​​rad.

U ​ponudi​​ su​​ sledeći ​​besplatni​​ online ​​kursevi:​

  • Word
  • Excel
  • PowerPoint
  • Photoshop
  • Engleskijezik​​(nivo ​​prilagođen​​ predznanju​​ polaznika)
Kursevi se sastoje iz sledećih lekcija:
Word –  9 modula / 24 lekcije
PowerPoint – 6 modula / 17 lekcija
Excel – 7 modula / 15 lekcija
Photoshop – 9 modula / 29 lekcija
Engleski jezik – nakon testiranja nivoa znanja utvrdjuje se nivo koji ce dobitnik kursa polagati i on se takodje sastoji iz određenog broja modula i lekcija
Možete u bilo koje doba dana da pristupite kursu i da radite lekcije jer je sve online a broj sati obuke zavisi od njihove dinamike rada, neko može sve da završi za dva dana
a neko može svaki dan da radi po neku lekciju, kako se ko organizuje.
Pristup kursevima važi 180 dana.

Ukoliko želite da dobijete neki od navedenih kurseva, pratite našu FB stranicu oko 12h u ponedeljak 04.12.2017. gde ćemo objaviti ovu vest. Potrebno je da pošaljete mejl sa subjectom: Besplatni online kursevi i Vaše ime i prezime na adresu [email protected] i prvih petoro koji se prijave dobiće pravo da potpuno besplatno pohađaju kurs koji odaberu.

Ukoliko budete bili jedan od dobitnika, naša redakcija će Vam poslati na mejl poklon kod sa kojim ostvarujete pravo na besplatan online kurs. Nakon što dobijeni kod unesete na strani prijave dobićete na mejl sva potrebna uputstva za pohađanje izabranogonline ​​kursa.

Pozivamo Vas da se aktivno uključite u razvoj svojih profesionalnih veština kakobiste lakše ​​došli​​ do​​ dobro​​ plaćenog​​ posla.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here