„Jedan na jedan“ sa predstavnicima vrhunskih svetskih poslovnih škola – MBA skup: 30. Novembar, Metropol Palace

Access MBA pruža poslovnim stručnjacima priliku da saznaju o vrhunskim MBA programima tokom ličnog razgovora sa predstavnicima nekih od najboljih svetskih poslovnih škola.

Kada se prijavite za Jedan na jedan MBA skup, vaš profil se pažljivo upoređuje i odabira za pojedinačne sastanke sa predstavnicima poslovnih škola koje odgovaraju vašim potrebama i očekivanjima.

U danu kada se održava događaj, pruža vam se prilika da:

– se sretnete sa direktorima odeljenja za upis studenata na dvadesetominutnim Jedan na jedan sastancima i okruglim stolovima

– učestvujete u panel diskusijama sa predstavnicima škola i sadašnjim i bivšim studentima

– dobijete savete i podršku za pripremu za MBA od našeg Access MBA konsultantskog tima

– dobijete informacije o GMAT testiranju i stipendijama: steknete uvid u postupak upisa na MBA studije

IskImaćete priliku da se lično povežete sa najboljim poslovnim školama na svetu, kao što su sledeće: American University in Bulgaria, University of Ljubljana, Vienna University of Economics and Business WU Executive Academy, Webster University Vienna, ESMT – Berlin i mnoge druge.

Savetnik za Access MBA će vas kasnije kontaktirati da biste razgovarali o svom projekti i zakazaće vam pojedinačne sastanke sa univerzitetima koji vas interesuju, a koji učestvuju na događaju. oristite prednosti ovih usluga – potpuno besplatno – prijavite se ovde sada

 

Diploma MBA studija je u svetu najšire priznata diploma poslovnih studija, što poslovnim stručnjacima omogućava da rade na visokim upravnim položajima, ostvare veći prihod i posluju na globalnom nivou. Učestvovanjem u međunarodnom MBA programu proširićete svoju mrežu poznanstava, povećati izglede za napredovanje u karijeri i dobiti prilike da svoje preduzetničke ideje pretvorite u poslovne poduhvate.

 

Ako se prijavite najmanje 10 dana pre MBA skupa, dobićete procenu profila i priliku za lične konsultacije koje će vam pomoći da odredite koji je MBA program najpogodniji za vas.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here