Ledena šuma se oprašta od posetilaca  

Novosadska ledena bajka prestala je radom 28. januara 2018. godine.

U nedelju, 28. januara, svi ljubitelji klizanja poslednji put u ovoj sezoni uživali su  u najlepšem klizalištu u regionu.

Za 45 dana koliko je trajala manifestacija Ledena šuma u klizanju je uživalo 40.000 klizača, dok je samu manifestaciju posetilo oko 100.000 posetilaca. U besplatnim jutarnjim terminima, svakodnevno je oko 100 mališana pravilo svoje prve klizačke poduhvate.

I ove zime, klizanje je zauzelo prvo mesto na listi rekreativnih sportova a Dunavski park na listi najboljih zimskih lokacija u zemlji.

Uz podršku grada Novog Sada, na centralnoj bini predstavili su se mnogobrojni lokalni bendovi, organizovane su animacije i pozorišne predstave za decu, čime smo i ovu zimu učinili drugačijom od svih pređašnjih – bajkovitom.

Uz podršku kompanije NIS a.d. a kroz projekat „Zajednici Zajedno“, ceo park bio je pretvoren u ledenu bajku. Nakon uklanjanja klizališta, kroz pomenutu saradnju, nastaviće se drugi deo projekta koji se odnosi na uređenje Dunavskog parka, sađenje biljaka, postavku markacija i putokaza, kako bismo i dalje uživali u tom čarobnom prostoru.

Ipak, najveću zahvalnost dugujemo svima vama koji ste bili naši gosti i koji ste nam ukažali poverenje.

Do naredne sezone!

Vaša Ledena šuma.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here