Leto na SOFAdi

I ove godine udruženje SOFA nudi mladima priliku da uživaju u sunčanim danima i provedu ih u prirodi, družeći se i uz to čineći nešto dobro za sebe. Njihov cilj je da mladima, uzrasta od 18 do 30 godina, omoguće da se bave sportom besplatno.

Sve što je potrebno je da napravite svoj profil na njihovom sajtu, pronađete u kalendaru aktivnosti ili sport koji vam najviše prija, i dođete! Aktivnosti koje su organizovali na Adi su stoni tenis, odbojka na pesku, badminton, joga, teretana i trening kondicione pripreme. Takođe, obezbedili su bicikle i rolere koje možete besplatno iznajmiti.

Detaljnije informacije o pojedinačnim sportovima, kao i raspored aktivnosti, nalaze se na sajtu sofa.rs .

Pored SOFAde, ovo udruženje organizuje redovne aktivnosti koje se održavaju tokom čitave godine, na Zavodu za sport i medicinu sporta i na 11. aprilu. Rade na tome da besplatno bavljenje sportom omoguće i mladima u drugim gradovima Srbije. Za sada im je to pošlo za rukom u Subotici, Kragujevcu i Nišu.

SOFA je neprofitno sportsko udruženje studentskih i omladinskih fizičkih aktivnosti. Ideja o SOFA projektu nastala je pre četiri godine, kada je i predstavljena studentima od strane ministra omladine i sporta Vanje Udovičića.  SOFA i sada svoje aktivnosti organizuje pod pokroviteljstvom i podrškom Ministarstva.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here