Nova singl numera i koncert u KC Gradu VIS Limunade

Vokalno instrumentalni sastav Limunada objavljuje novu singl numeru pod naslovom „Kad sunce zađe“ i na poslednjim talasima leta priprema koncert povodom zatvaranja bašte Kulturnog centra Grad, u subotu 29. septembra sa početkom od 21:00 čas.

Nova singl numera sa pratećim video spotom pod naslovom „Kad sunce zađe“, inspirisana je noćnim životom velegrada a posebno letnjim noćima na beogradskim rekama. U ritmu bluza i svinga, sa neočekivano uglađenim šlager vokalom i upečatljivim pratećim vokalima, numera dočarava uzbuđenja gradskih provoda i obećava da postane novi hit. Prateći video spot koncipiran je kao reportaža sa koncerta VIS-a Limunada u amfiteatru fontane Mladost u Muzeju Jugoslavije u Beogradu i prikazuje bogat scenski program muzičkih i plesnih tačaka sa modnom revijom letnje kolekcije VIS-a Limunada pod nazivom Limunada Sport.

Predstojećim koncertom u subotu 29. septembra u bašti Kulturnog centra Grad pod sloganom „na poslednjim talasima leta“ VIS Limunada zaključuje letnju koncertnu sezonu i promoviše novu singl numeru pod naslovom „Kad sunce zađe“. DJ i VJ podršku pružaju KUD Sestre. Program počinje od 21:00 čas.

Ulaz: 400 din

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here