Nove komedije na repertoaru Akademije 28

Na repertoaru Akademije 28 nalaze se dve nove  komedije „Crnogorac u krevetu“ i „Balkanski sex & grad Čipka & Čokolada“ !

 

„Crnogorac u krevetu“ jedna od najgledanijih crnogorskoh  komedija koja živi na pozorišnoj sceni već deset godina . Popularnost ne gubi i godinama privlači pažnju pozorišne publike i zanimljivo je da je gledanost sada veća  nego u vreme kad je nastala. Ovo je klasična komedija koja se bavi crnogorskim načinom života i običajima i na duhovit način govori o svim životnim fazama, a naročito duhovito opisuje život prosečnog crnogorskog bračnog para.
Ovu predstavu možete pogledati 29.marta u 20h na sceni Akademije 28.
Američka serija ,,Sexi i grad “ osvojila je celi svet , a sad i nas region ima nešto autentično – komediju  „Balkanski sex & grad“. Po uzoru na prijateljice iz Njujorka koje muke muče sa svakodnevnim problemima i muškarcima i glavne junakinje ove komedije imaju slične probleme. Uvek aktuelni muško-ženski problemi prikazani su u ovom scensko-muzičkom performansu. U Komediji „Balkanski sex & grad Čipka & Čokolada“ čućete  muzičkke  numere tj. hitove  iz ex-Jugoslavije koje su svima dobro prepoznatiljive
Ovu predstavu možete pogledati 20.marta u 20h na sceni Akademije 28.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here