Novi album Igora Vinsa uoči koncerta u Domu omladine Beograda!

Harizmatični autor, Igor Vince, uoči koncerta 6. aprila u Amerikani Doma omladine Beograda, objavio je svoj novi audio/video album “LIVE @ Kalemegdan” sniman uživo na velikom koncertu na Kalemegdanu u septembru 2018. godine gde su Igor i njegov bend nastupili iste večeri kada i Femi Kuti i Makedonska filharmonija.

Kroz autentične muzičke aranžmane provlače se, iskreni, i vešto satkani, stihovi i poruke. Sa svojom magičnom kalimbom u rukama, kongama i djembe bubnjem ispred sebe, kao glavnom artiljerijom ritma, svojim stasom, glasom, žestokim porukama i očaravajućim ljubavnim stihovima, Igorova muzika pogadja svakoga do koga dopre.

Ono po čemu se ovaj album zaista izdvaja, kao uostalom i prethodna Igorova dela, je to što se ne može svrstati ni pod jedan do sada ustanovljen muzički kalup. Igor se, na sebi svojstven način, razigrava sa žanrovima kao što su fank, afrobit, soul, rok, rege, r’n’b, worldbeat, džez i pop.

“Jedino mi je važno da moja muzika dopre do ljudi kojima će prijati, koje će razvedriti, koje će inspirisati, koji će u njoj naići na nešto što će ih poneti, bez obzira koji žanr će joj dodeliti. Sa ogromnim nestrpljenjem iščekujemo koncerte u Zrenjaninu 29. marta, i u Beogradu 6. aprila, kada ćemo se potpuno prepustiti publici. Pozivamo sve da dodju i da sjedinimo ritam i ljubav!”, kaže Vins.

Igor i njegov “Drum, Brass, And Keys” bend čini čak 13 aktera na sceni, gde se pored njega kao glavnog vokala, nalazi i snažna duvačka sekcija, ubedljiva ritam sekcija, egzotični prateći vokali i dve afro-fanki plesačice.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here