Podržimo domaći turizam – besplatni oglasi za smeštaj

Kako bi podržali domaći turizam Aleksandar i Marija, koji vode stranicu Kompas kaže Srbija su došli na ideju da pomognu vlasnicima privatnih smeštaja u Srbiji tako što su napravili mesto gde će oni moći da predstave svoje objekte i ponudu.

Besplatno predstavljanje 100 smeštaja

Potrebno je da svi zainteresovani vlasnici smeštaja posete sajt topsmestaj.com i prijave se za besplatno postavljanje smeštaja. Procedura je vrlo jednostavna. Postoji formular koji je potrebno popuniti nakon čega će im se administrator javiti i dati dalje instrukcije.

Ovom akcijom biće obuhvaćeno 100 smeštaja.

Sajt Topsmestaj.com je tu da pomogne onima koji nude smeštaj, da na jednom mestu mogu da se predstave ali i onima koji traže mesto za odmor da lakše do njega dođu.

Podržimo domaći turizamKako možete da pomognete?

Dve stvari možete da uradite i podržite akciju:

  • Ukoliko poznajete vlasnike smeštaja, pošaljite im ovaj poziv kako bi se priključili akciji
  • Ukoliko tražite smeštaj posetite sajt i pronađite mesto za odmor.

Facebook grupa

Sasvim spontano je i kreirana facebook grupa Smeštaj za odmor u Srbiji, koja već sada broji blizu 2000 članova, gde se nude i traže smeštaji, dele saveti, preporuke i iskustva.

Podaci iz prethodne, 2019. godine, koja je bila rekordna, pokazuju da je skoro izjednačen broj domaćih i stranih gostiju koji su se odmarali u našoj zemlji.

Verujemo da će ova naša akcija pomoći da se veći broj građana odluči da provede odmor i vikende uživajući baš u Srbiji.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here