Portal Mladi i kuglana Žabac dele besplatne termine za kuglanje

Portal Mladi u saradnji sa kuglanama „Žabac“ vas vodi na kuglanje. Delićemo 2×2 karte na nedeljnom nivou! Upotpuni i ti svoje vreme nezaboravnim iskustvima samo uz Portal Mladi!

Bowling je takmičarska igra koja za cilj ima da se obori što više čunjeva bacanjem kugle u okviru pravolinijske staze. Igra se sastoji od 10 “frejmova”, a u svakom “frejmu” ima 2 bacanja. Maksimalan broj poena je 300.

Reč kuglanje potiče od nemačke reči “Kugel” što u prevodu znači kugla. Mišljenja o poreklu kuglanja su različita. Činjenica je da su se pravila i sredstva menjala, dok je osnova da se sa kuglom obaraju čunjevi ostala nepromenjena. Razlika između kuglanja i bowlinga je u tehnici, konstrukciji staze, bodovanju i težini kugle.

Jačanje uma, koncentracije, koordinacije pokreta i timskog duha samo su neke od pozitivnih strana ovog sporta!

O kuglani Žabac: Bowling klub Žabac možete pronaći na dve lokacije u Zemunu i na Vidikovcu. Adresa u Zemunu je Gradski park 2, KSC “Pinki”, dok je adresa na Vidikovcu Patrijarha Joankija 2a. Kuglanje preporučuju svima od 7 do 77 godina, podjednako muškarcima i ženama i njihova misija je da ovaj sport, koji ujedno predstavlja i jedinstvenu vrstu zabave, približe svojim sugrađanima.

U sjajnoj atmosferi uz odličnu muziku i bogatu ponudu cafe bara druže se deca i odrasli, firme i porodice, mladi i stari.

Žabac kuglane nude Vam i popust!
Uz obavezan indeks ili studentsku knjižicu na uvid, sada nezaboravan provod možete sebi priuštiti za samo 350RSD  radnim danima do 17 časova, i 900RSD posle 1 časovi, kao i vikendom tokom celog dana a vazi za zakup jedne staze za kuglanje na sat vremena, pri čemu ona trpi najviše ŠEST osoba!

**Rezervacije su OBAVEZNE! Brojevi za rezervacije su 062 800 99 50 (Zemun)
062 800 99 60 (Vidikovac) 062 800 99 70 (Stari Merkator)

Žabac bowling organizuje i amaterske turnire u kuglanju, kao i u bilijaru i poziva sve da se okušaju, jer prva tri mesta dobijaju vredne nagrade. Više o samoj organizaciji, turnirima, raznovrsnim akcijama i popustima možete saznati ovde.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here