Portal Mladi vas vodi: Krstarenje Dunavom uz jahting klub „Kej“

Portal Mladi vas vodi: Krstarenje Dunavom i Savom

uz Jahting klub „Kej“

 

Portal Mladi u saradnji sa Jahting klub “Kej” Vas nagrađuje sa dve karte za krstarenje Dunavom i Savom, na nedeljnom nivou u sklopu akcije Tvoja letnja avantura. Upotpuni i ti tvoje leto nezaboravnim iskustvima samo uz Portal Mladi!

Jahting klub „KEJ“ se nalazi na jednoj od najlepših tačaka na novobeogradskoj obali Dunava – u neposrednoj blizini ušća Save u Dunav. Kompanija je osnovana 2006. godine i danas u svojoj floti poseduje pet putničkih brodova. Na našim brodovima pružamo kompletnu ugostiteljsku uslugu. Organizujemo i sve vrste proslava, kako privatnih (venčanja, rođendane, krštenja, maturske večeri) tako i korporativne proslave i događaje. Jahting klub „Kej“ u svom sastavu ima i luksuzno opremljene apartmane, iz kojih se pruža pogled na idealno okruženje za opuštanje i odmor – reku, netaknutu prirodu Velikog Ratnog ostrva i Kalemegdan.

REDOVNA KRSTARENJA:

Iznenadite Vaše voljene i ulepšajte im dan na jedinstven način. Tokom plovne sezone svakog dana u nedelji organizujemo krstarenja Dunavom i Savom, u trajanju od devedeset minuta, uz prisustvo audio vodiča na srpskom i engleskom jeziku sa ponudom hrane i pića. Dođite da uživate i da se opustite na rekama, a tokom krstarenja imaćete prliku da se divite novim vizurama beogradskih obala. Pored prijatne muzike koja će upotpuniti Vaše krstarenje brodom, čućete i brojne priče i legende o Beogradu, Dunavu i Savi, kao i poznatim ličnostima koji su istima plovili. Opuštajuća atmosfera, prelepi prizori, prirodno okruženje i izvanredna gastronomska usluga učiniće Vaše krstarenje brodom nezaboravnim.

Vodimo Vas da zamislite želju kod Ušća Save u Dunav  – na magičnom mestu spajanja, ne samo dve reke – Dunava i Save, već i preko 120 njihovih pritoka. Na ovom mestu nalazi se „Srećna bova“ odnosno mesto gde se žele želje. Postoje dva ograničenja: ne smete poželeti nerealnu želju jer nerealne želje stvaraju neurozu i ne smete poželeti dve želje, jer se pohlepnima želje ne ostvaruju. 

Brod Kej 1:

Najveći i najluksuzniji brod u ponudu Jahting kluba “Kej”, brod ’’Kej 1” je katamaranskog tipa, na dva nivoa. Nudi maksimalnu udobnost,poslovni ambijent, vrhunsku uslugu, klimatizovan salon, restoran-bar,profesionalno ozvučenje, otvorenu gornju palubu i izlaz na donju palubu-terasu.
Dužina broda je 30m, a širina 11 m. Idealan za sve vrste proslava, kako privatnih (venčanja, rođendani, svadbe) tako i korporativnih (prezentacije, kongresi, seminari).
Eksluzivni brod KEJ 1 Vam pruža mogućnost da svoje ideje sprovedete u delo i time učinite da Vaši snovi postanu stvarnost!

Brod Kej 2:

Jahting klub Kej može da se pohvali novim brodom Kej 2 koji je svojim savremenim i skladnim dizajnom upotpunio već impresivnu flotu brodova.

Brod katamaranskog tipa, luksuznog enterijera, opremljen po najsavremenijim tehničkim standardima spreman je zaplovi za Vas.
Duzina broda je 24 m, a širina 6 m.
Pravi izbor za sve vrste proslava, kako privatnih, tako i korporativnih, učiniće svaki Vaš trenutak savršenim!

Brod DAK:

Ozvučenje 4 x 500 W sa mikrofonom

Bar sa svim vrstama pića
Zatvorena donja sala katamarana “Dak” pruža mogućnost za organizovanje poslovnih ručkova, koktela, prezentacija i promocija, kao i neobavezno druženje. Prekrivena terasa je idealna za panoramsko razgledanje Beograda i Zemuna, kako danju tako i noću.
Pozovite nas i bićete iznenađeni kako lako možete organizovati privatnu plovidbu i zabavu i time sebi i svojim gostima pružiti potpuno nov i nezaboravni doživljaj.

Kapetan i posada “Duck”-a potrudiće se da Vam omoguće provod za pamćenje!
Detaljnije o Jahting klubu Kej, možete pronaći ovde.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here