Prezentacija „e-Talent Factory“ kompanije IKEA

Prezentacija „e-Talent Factory“ kompanije IKEA održaće se u četvrtak 16 januara od 15h u svečanoj sali Tehnološko-Metalurškog Fakulteta u Beogradu.

„e-Talent Factory“ je inicijativa kojom kompanija IKEA želi da se približi studentima završnih godina na diplomskim i postdiplomskim studijama i pruži im mogućnost stručnog usavršavanja u oblasti internet poslovanja, kroz program plaćene stručne prakse u trajanju od 12 meseci. Program je baziran na talent-acquisition ideologiji i posvećivanju pažnje potrebama zajednice za dodatnim programima profesionalnog razvoja za mlade.

IKEA je dosledna svojim osnovnim vrednostima i veoma ceni motivisane ljude koji žele da razvijaju svoje potencijale. Saradnja je ostvarena s brojnim fakultetima i visokim školama u Beogradu kako bi se program približio što većem broju studenata.

IKEA je u prethodne dve godine u program „e-Talent Factory“ primila osamnaest studenata i studentkinja završnih godina studija – buduće grafičke dizajnere, IT specijaliste, programere, komunikologe, filologe, psihologe, kao i biohemijskog inženjera.

STRUČNA PRAKSA I KARIJERA
Cilj prakse je saradnja s fakultetima i omogućavanje studentima da pronađu dodatni način usavršavanja u oblasti veba i digitalne sfere. Želimo da studenti u toku prakse nauče nešto novo i pronađu novi pravac za svoje karijere. Praksa je plaćena i traje 12 meseci, a od studenata se očekuje prisustvo u onoj meri u kojoj im fakultetske obaveze dozvoljavaju.

Kompanija IKEA studentima na praksi pruža mogućnost da se razvijaju u oblastima svog interesovanja, bez obzira na akademsku pozadinu i prethodno iskustvo. Oblasti pokrivene praksom su informacione tehnologije, web merchandising, web design i web editing.

I najvažnije – ne plaši se! Čak i ako nemaš iskustva u ovim oblastima, ne znači da nisi prava osoba za ovaj program!

Sve informacije vezane za konkurs možete pronaći na linku: www.ikea.rs/etalentfactory

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here