Novi program “NIS Energy” za diplomce i master studente

Reč je o jednogodišnjem, plaćenom programu NIS-a namenjenom motivisanim mladim kandidatima koji svojim idejama mogu da pruže novu energiju kompaniji, a ujedno dobiju šansu da uče i razvijaju se u jednom od najvećih energetskih sistema u regionu.

Tvoja energijaKompanija NIS pokreće novi program za mlade pod nazivom „NIS Energy“ namenjen diplomcima i master studentima, a svi zainteresovani mogu se prijaviti do 30. novembra slanjem svoje biografije putem linka 

“NIS Energy” je jednogodišnji, plaćeni program kompanije NIS koji je namenjen motivisanim mladim kandidatima koji svojim idejama mogu da pruže novu energiju kompaniji, a ujedno dobiju šansu da uče i razvijaju se u jednoj od najvećih energetskih kompanija u regionu. Kandidat je potrebno da ima manje od godinu dana radnog iskustva, odlično poznavanje MS Office paketa, kao i znanje engleskog jezika.

Za program mogu konkurisati master studenti i oni koji su diplomirali na Mašinskom fakultetu, Fakultetu tehničkih nauka, Ekonomskom fakultetu, Fakultetu organizacionih nauka, Rudarsko-geološkom fakultetu, Elektrotehničkom fakultetu, Tehničkom fakultetu, Tehnološkom fakultetu, Tehnološko-metalurškom fakultetu, Prirodno-matematičkom fakultetu i Pravnom fakultetu.

Početak programa planiran je za februar 2021. godine, a NIS-ovi mentori će pratiti polaznike tokom celokupnog trajanja programa. Pored praktičnog rada u kompaniji, program uključuje i raznovrsne treninge, stručna predavanja i obuke, kao i rad na individualnom projektu. Polaznici zaključuju Ugovor o radu na određeno vreme u trajanju od godinu dana, nakon čega dobijaju mogućnost da se po završetku programa zaposle u kompaniji.

(Promo – tekst / Foto: Promo)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here