Besplatan tretman – Stomatološka ordinacija Incisivus

Portal Mladi Stomatološka ordinacija Incisivussu tu da vam pomognu da vaš osmeh zablista. Obradovaćemo dve osobe sa tretmanima besplatno uklanjanje kamenca i poliranje zuba. Pratite naše objave na društvenim mrežama.

BESPLATAN TRETMAN ZA NAŠE ČITAOCE

Uklanjanje kamenca je procedura u toku koje se uz pomoć utrazvucnog aparata (kavitrona), koji proizvodi vibracije, uklanjaju cvrste naslage sa zuba (kamenac). Pored toga što predstavlja estetski problem, kamenac je jedan od uzrocnika upale desni (gingivitis), kao i oboljenja potpornog aparata zuba (parodontopatija). Iz tog razloga naslage na zubima moraju redovno da se uklanjaju sa povrsine zuba. Nakon toga vrši se poliranje abrazivnom pastom posle cega povrsina zuba ostaje glatka. Sama procedura je bezbolna i traje od 30 do 45 minuta.

POPUST ZA NAŠE ČITAOCE

U toku juna i jula 20% popusta na ordinacijsko i kućno izbeljivanje zuba.  Javite im se preko telefona na kraju teksta, naglasite da ste čitalac Portala Mladi i zakažite vaš tretman! Više o ovim uslugama pročitajte u nastavku:

Izbeljivanje zuba predstavlja tretman, koji na efikasan i najmanje agresivan nacin, obezbeđuje beljenje zuba. Beljenje zuba podrazumeva izbeljivanje neke osnovne nijanse koju imamo, ili genetski nasleđenu ili kao posledicu nekih hroničnih oboljenja tokom rasta i razvoja zuba. Izbeljivanje nas negde podseća na izbeljivanje materijala (tkanine). Međutim, beljenje zuba je zasnovano na iluziji. Radi se o hemijskoj konverziji pigmenata koji se nalaze u zubu i koji su određene boje.

Delujuci na njih odgovarajućim sredstvima dolazi do hemijske konverzije gde pigmenti jedne boje prelaze u drugo hemijsko jedinjenje koje naše oko vidi drugacije zbog drugačijeg apsorpcionog spektra. Dakle, zub se ne ostećuje procesom izbeljivanja, dolazi samo do optičke varke u kojoj jednu boju vidimo mnogo svetlijom. Postoje ordinacijska i kućno-noćna tehnika izbeljivanja zuba. Mogu da se izbeljuju vitalni (zdravi) zubi, ali i avitalni (mrtvi zubi).

Stomatološka ordinacija Incisivus

Čine je dva stomatologa: dr Ivana Lazić i dr Marija Jovanović. Ordinacija se nalazi na Vračaru, u blizini Kalenić pijace, u Ulici Golsvordijeva 18/3. U prijatnom ambijentu i sa puno ljubavi prema poslu kojim se bave, koristeći najkvalitetnije materijale i najnovija saznanja, pružaju sve vrste stomatoloskih usluga: Bolesti zuba (popravka i lecenje), Protetika, Oralna hirurgija sa implantologijom, Parodontologija, Ortodoncija, Estetska stomatologija i Decija i preventivna stomatologija.

  • Radno vreme ordinacije je: ponedeljak- petak od 11h do 18h subotom od 10h do 15h i nedeljom po dogovoru.
  • Telefoni za zakazivanje i informacije: 011/ 40 37 401 064/ 980 37 68 i 063/ 412 075.
  • Mail: [email protected]

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here