Zaviri u budućnost uz BOŠ!

Beogradska otvorena škola upisuje novu generaciju studenata na program Studije budućnosti.

U oktobru 2019. godine ćeš imati do 27 godina i bićeš student/kinja završne godine, apsolvent/kinja ili student/kinja master studija na nekom od beogradskih univerziteta? Bliži ti se kraj studija i pitaš se šta dalje? Imaš utisak da te fakultet nije sasvim pripremio za ono što sledi?

Iskoristi narednu godinu na najbolji način – postani student/kinja STUDIJA BUDUĆNOSTI

BOS

Upisujemo 27. generaciju studenata obrazovnog programa, a ukoliko ti je prva pomisao da je to samo još jedan niz predavanja, moraćemo da te razuverimo. Ne samo da se radi o nesvakidašnjim predavanjima kroz koja ćeš se upoznati sa društvenim kontektstom u kom se nalaziš i koji te očekuje, veštinama koje su ti neophodne i neverovatnim dostignućima naših predavača koji spajaju muziku i medicinu, veštačku inteligenciju i radnu snagu, DNK i društvenu kontrolu, na Studijama budućnosti ćeš iskusiti:

 • Alumni2Students program mentorstva – jedan od 1.247 bivših polazika/ca našeg programa biće tvoj prvi saveznik u karijernom i ličnom razvoju i prva veza sa poslovnom zajednicom za koju si zainteresovan;
 • Program stažiranja – steći ćeš svoje prvo radno iskustvo u nekoj od partnerskih organizacija i institucija iz civilnog, poslovnog, akademskog i javnog sektora;
 • Izradu završnog projekta – dobićeš svoju prvu referencu objavljivanjem studije slučaja, akademskog rada ili predloga praktične politike.

I to nije sve – kroz sve ove aktivnosti ćeš prolaziti sa 20-25 sjajnih mladih ljudi sa različitih fakulteta i deliti filmske projekcije na 16. spratu Beograđanke, poglede na Beograd koje do sada nisi imao/la priliku da iskusiš, raditi na sebi kroz grupne psihološke radionice, putovati i upoznati svoju ulogu u timu, učestvovati u sportskim aktivnostima i još mnogo toga.

Ako ti sve ovo zvuči primamljivo, upusti se u naredna 3 koraka i dozvoli nam da te bolje upoznamo:

 • Korak #1 – Priprema dokumentacije
  Svoju prijavu nam dostavljaš popunjavanjem forme koju možeš pronaći OVDE. Pre nego počneš sa popunjavanjem, potrebno je da pripremiš:
  – Svoju biografiju koja je napisana po formi koju preuzimaš OVDE;
  Dva pisma preporuke – jedna preporuka mora biti sa fakulteta sa kog dolaziš
  (profesor/ka ili asistent/kinja mogu napisati akademsku preporuku);
  Uverenje o prosečnoj oceni tokom studija ili fotokopiju stranica indeksa koje sadrže
  ocene na predmetima i overeni poslednji semestar.

  Ukoliko imaš pitanja ili nejasnoća, piši nam na [email protected] ili nas pozovi na 011 30 65 830 ili na 063 31 63 46. Rok za prijavu je otvoren do nedelje, 8. septembra do 23:59h.
  Ako je tvoja prijava potpuna i ako si nam se predstavio/la na najbolji način, spreman/na si za sledeći korak.

 • Korak #2
  Voleli bismo da te bolje upoznamo kroz kratke testove opšte kulture, ličnosti i sposobnosti.
  Testiranje traje jedan dan i biće realizovano u septembru ove godine. Kada nam pokažeš koliko si sjajan/na, sledi nam i poslednji, najlepši korak.
 • Korak #3
  Kratak razgovor sa BOŠ timom nakon čega se formira konačna lista kandidata.

 

Dodatne informacije – sb2019.bos.rs/
Ako smo propustili da ti kažemo nešto ili imaš dodatna pitanja, pozovi nas na 011 30 65 830 ili na 063 31 63 46, ili piši na [email protected].

Napomena: Beogradska otvorena škola pokriva najveći deo troškova programa, a studenti participiraju u iznosu od 28.000,00 dinara (sa PDV-om), koji je moguće je platiti u 7 jednakih mesečnih rata.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here