Dođite na Way of Life festival!

Way of Life festival nudi vam priliku da provedete tri dana i tri noći u atmosferi koja ujedinjuje ljubitelje kampovanja, avanture, odličnog zvuka i programa koji ovom festivalu daje posebnu čar.

U Spomeniku prirode Straža (Vršac) i ove godine imaćete jedinstvenu priliku da slušate najbolje DJ-eve trance scene. W.O.L.F. tim koji organizuje festival, iako je u prvi plan istakao vrhunski line up, takođe je mislio i na sve one aspekte koje festivalu daju duh čopora.
Priroda, muzika, pokret, svesnost, je sve ono što budi i pokreće kreativnu
energiju da se oslobodi i podeli sa drugima.

Budite otvoreni za nova iskustva, zažmurite dok hodate po žici, vrištite dok se spuštate niz zipline, smejte se bez zaustavljanja, plešite do jutra, učestvujte u kreativnim radionicama.
Kao i prošle godine, očekuje vas i Dečije selo, koje će imati celodnevni
program za decu, razne radionice i edukativna predavanja.

Tako da, spakujte kamperske rančeve, udobnu garderobu, povedite svoju decu jer ovo je festival koji okuplja i slavi zajedništvo, ljubav i prirodu. Definitivno, festival vredan pažnje, jedinstvenog osećaja pripadnosti, manifestacija na kojoj nema predrasuda.

Pristupačne cene karata i bogat program ne daje Vam mnogo prostora da se dvoumite. Ako nam ne verujete, upoznajte festival na www.wayoflifefest.org i uverite se i sami!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here