AEGEE-Niš organizuje “Randevu sa AEGEE-om” i prijem novih članova

  AEGEE-Niš organizovaće ,,Randevu sa AEGEE-om“, prezentacioni sajam organizacije, 23. marta u 17h, u biblioteci „Nikola Tesla“ na Univerzitetu u Nišu. Događaj će trajati do 19:00, a organizuje se s ciljem informisanja studenata i mladih o radu i o priključivanju organizaciji.

  Događaj je inspirisan  Francuskom, zemljom u kojoj je organizacija nastala. Posetioci će imati priliku da se kroz komunikaciju sa već iskusnim članovima informišu o njihovim aktivnostima i svim mogućnostima koje ova organizacija nudi svojim članovima.

  AEGEE-Niš Randevu sa AEGEE-om

  AEGEE Niš, kao zvanični deo mreže AEGEE Evropa, je omladinska organizacija koja u Nišu postoji već osamnaest godina. Kao nevladina, politički nezavisna i nedobitna organizacija, AEGEE Niš ostvaruje svoj cilj promovisanja ideje multikulturalne Evrope kroz aktivnosti zahvaljujući kojima članovi uče da poštuju različitosti i jedni druge i time aktivno doprinose otvorenoj i tolerantnoj saradnji zajednica u kojima žive.

  Evropski studentski forum – AEGEE Europe postoji u preko 240 akademskih centara širom Evrope i ima preko 13000 članova. U toku godine širom AEGEE mreže organizuje se preko 200 različitih događaja.

  Link do facebook eventa

  Link do facebook stranice

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here