AFA asocijacija za afirmaciju potencijala žena organizuje besplatne radionice

 

15 polaznica će steći veštine koje su ženama neophodne za uspešno započinjanje sopstvenog biznisa

Prijave do 20. avgusta

Tehnološki napredak danas ubrzano menja način na koji živimo i radimo a poslovi koje danas obavljamo u skoroj budućnosti će izgledati bitno drugačije. Ovo predstavlja izazov koji treba pretvoriti u šansu za lični razvoj i napredak!

Prvi AFA mentorski program omogućiće ženama da od septembra 2019. do marta 2020. jednom mesečno, potpuno besplatno svoje poslovne ambicije obogate veštinama koje su neophodne za uspešno započinjanje sopstvenog biznisa, poslovno povezivanje i kreiranje netvorking biznis mreže.

Mnoge žene razmišljaju o započinjanju biznisa i imaju ideju u koju veruju ali ta ideja još nije razrađena, testirana i u celosti osmišljena. Žene se ređe odvažuju i odlučuju na samostalnost i rizike koje započinjanje sopstvenog biznisa sa sobom nosi, često nedostaje podrška ili ako postoji nije dovoljno kompetentna za realizaciju ideje. Ženama kao i svakom drugom početniku u biznisu nedostaju određene veštine, šire iskustvo, netvorking sa poslovno već ostvarenim profesionalcima kao i resursi.

AFA mentorski program će ženama koje se prijave pružiti priliku da iskoriste šansu i ostvare pun potencijal svoje poslovne ideje.  Jačanje samopouzdanja i netvorking, sticanje poslovnih i liderskih veština, pristup tržištu, marketing, strategija, osnovne tehnološke veštine, održivost biznisa i pristup kapitalu i inspirativne priče uspešnih žena koje su na liderskim pozicijama u domaćim i internacionalnim kompanijama – ovo je znanje i iskustvo koje će sa polaznicama AFA radionicapodeliti članice AFA mreže. Sve što je potrebno je da se najkasnije do 20. avgusta pošalje prijava i da se sačeka povratna informaciju o tome da li je prijava odabrana. 15 odabranih polaznica će biti kontaktirane.

Mejl za prijave je: [email protected]

http://afa.rs/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here