Afrika stiže u Srbiju!

Prirodnjački centar Srbije u Svilajncu ima čast i zadovoljstvo da će u Noći muzeja 18. maja u periodu od 18h do 23:30č otvoriti besplatnosve izložbe za posetioce.

Posetioci će imati priliku da na vrlo specifičan način dožive i vide jedinstvene postavke i sadržaje koje na zabavan način spajaju nauku, obrazovanje kulturu i istoriju na jednom mestu. Atraktivnost Prirodnjačkog centra Srbije u Svilajncu je u jedinstvu velikog izložbenog prostora  koji sadrži 9 postavki i dino parka na otvorenom koji nudi interaktivni sadražaj.

U toku je i nova ekskluzivna izložba životinje Afrike koja predstavlja bogatu čudesnu faunu afričkog kontininenta. Budući da na našim prostorima do sada nije viđen, značaj ovog poduhvata u edukativnom i naučnom smislu je veći.

Program:
18:00 – Slobodno razgledanje izložbi PCS
20:00 – Vodička tura
21:00 – Specijalna vodička tura sa baterijskim lampama
22:00 – Specijalna vodička tura sa baterijskim lampama
23:0023:40 – Iznenađenje pre ponoći

Zanimljiv program vođenja u toku Noći muzeja sa kustosima i kustoskinjama u ambijentu koji će na poseban način uz lampe i atmosferu noćnog ambijenta sprovesti posetioce kroz magični svet prirode i svet dinosaurusa i životinje Afrike, svet stena i minerala, geološki vremeplov, biodiverzitet Srbije, mamut Kika, geodiverzitet Srbije, vulkan, nebesko kamenje.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here