AIESEC želi da razvije baš tvoju karijeru!

Ako shvataš da je danas primat uzelo neformalno obrazovanje i daje diploma neophodan, ali ne i dovoljan uslov uspeha, radionica organizacije AIESEC ,,Kreiraj svoju karijeru“, biće pravo mestoza tebe. 21. maja, u Visokoj školi modernog biznisa, imaćeš prilike da čuješ mnogo korisnih stvari na ovu temu. Dugogodšnjipartner organizacije, DelhaizeSerbia, podeliće sa vama kako se to tržište rada danas menja i šta danas najznačajniji poslodavci smatraju važnim.

AIESEC je svetska studenstska organizacija koja mladima pomaže da da izađu iz zone komfora i da se razviju na najbolji mogući način. Zahvaljujući brojnim praksama, projektima i događajima poput ovog, organizacija pruža mladima da se na dnevnom nivouusavršavaju, razvijajući veštine koje su danas preko potrebne. Jedan od važnih događaja je Career Days, sajam praksi i zapošljavanja, koji omogućuje mladima da se povežu sa privredom i da se kaokrajnji ishod zaposle. Ovaj sajam ima tradiciju dugu već 26 godina i iznova potvrđuje svoju izvrsnost i opravdava očekivanja ljudi.

Svaki dan jeste pravi trenutak da uradimo nešto za sebe. Svako jutro jeste pravo da donesemo neke važne odluke. Dok god se skrivamo u svojoj čauri sigurnosti, nećemo napredovati. Dok god nam je svakodnevni život rutina, možda ćemo donekle smanjiti neizvesnost sa kojom se susrećemo, ali ćemo sigurno i dozvoliti da puno korisnih prilika samo prođe pored nas.

Nemoj dozvoliti da ovu propustiš, jer će ti pomoći da prevaziđeš strah od javnog nastupa, koji danas često sputava mlade da ostvaresvoji puni potencijal na radnom mestu.

Sam Dejvid Elis kaže:,,Diploma je dokaz da ste želeli da učite, da još uvek učite i da ćete želeti da se usavršavate“. Dodatnim obrazovanjem i podizanjem ličnih kapaciteta, svaka osoba može da poveća svoju zapošljivost. To je razlog zašto treba da napraviš svoj prvi korak i dođeš na radionicu! Sve što treba da uradiš je da odgovoriš na par jednostavnih pitanja i tvoje mesto je sigurno!

https://careerdays.rs/prijava-za-radionice .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here