Sportska startap scena spremna za procvat!

Sjajna vest za sve ljubitelje sporta i tehnologije – Naučno-tehnološki park Beograd i Colosseum sport Israel ove godine organizuju petomesečni program Colosseum Sports Tech Serbia, u cilju ubrzanja i ohrabrivanja razvoja lokalne sportske startap scene!

Prijave za učešće na programu će biti otvorene 6. maja, a izabrani startapi će dobiti svu potrebnu podršku kako bi mogli da nastave sa razvojem svojih poslovnih ideja. Centralni događaj programa je samit koji će biti održan 15. maja u NTP Beograd, a tokom kojeg će brojne zanimljivosti vezane za sport-tech industriju posetiocima približiti vrhunski sportisti i međunarodni eksperti iz ove oblasti! Prijave, kao i dodatne informacije, dostupne su na linku www.colosseum-serbia.rs

Prvi veliki događaj jeste Colosseum Sports Tech Summit – događaj koji će okupiti vodeće međunarodne i lokalne eksperte, sportiste i inovatore, sa namerom da se pokrene diskusija o temama, potrebama industrije, uticaju i značaju primene tehnoloških inovacija u ovoj oblasti, a koji će biti održan 15. maja 2019. godine u Konferencijskom centru Naučno-tehnološkog parka Beograd.

Prijavite se na sledećem linku: https://www.facebook.com/events/607876319691056/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here