Australijski marketing guru savetuje srpske startape

Švajcarski Preduzetnički Program će u periodu od 6. Do 29. Septembra godine ugostiti renomiranog australijskog marketing stručnjaka Damiana Damjanovskog.  On će tokom svoje posete raditi sa organizacijama I kompanijama u Srbiji, i kroz niz mentorskih sesija I dogadjaja otvorenog tipa.

Damian je pre više od decenije svoj poziv našao je u oblasti advertajzinga, radeći kao digitalni strateg za najveće marketinške agencije u Australiji, medju kojima su BMF Advertising i Ogilvy and Mather. U svom bogatom portfoliju ima veliki broj poznatih kompanija kao što su Samsung, Coca-Cola, QANTAS, American Express, Fujifilm, KFC. Kreator je mnogobrojnih kampanja svetskih brendova, medju kojima je i „Podeli Coca Colu“,  jedna od globalno najuspešnijih kampanja ikada.

Zainteresovani su 18.9. imali prilike da slušaju njegovo predavanje u Impact Hub-u gde je sa publikom podelio Growth Hacking tehnike I metrike relevante za rast startapa. Startup Growth Meetup namenjen je preduzetnicima, osnivačima kompanija, direktorima, biznis developerima i ostalim stručnjacima koji planiraju ili su već pokrenuli svoju kompaniju. Preko 30 učesnika okupilo se na dvočasovnom dogadjaju, gde su imali prilike da čuju savete I dobiju odgovore na pitanja iz oblasti advertajzinga I marketinga za startape.

Damian je vlasnik brojnih priznanja za svoj rad, a 2014. Godine bio je dobitnik nagrade 30 under 30 u Sidneju. Trenutno vodi svoju marketinšku agenciju Common Ventures , razvija marketing startegije za brendove širom sveta.

On će tokom svog boravka u Beogradu raditi sa srpskim startapima I organizacijama koje ih podržavaju kao sto su Impact Hub I Ict Hub. Pored toga oprobaće se u ulozi mentora kompanija u trci za nagradu Social Impact Award, koje će savetovati kako da unaprede svoje poslovanje i bolje razumeju tržište. Gospodin Damjanovski u Srbiju dolazi u okviru Švajcarskog Preduzetničkog Programa podržanog od strane Švajcarske vlade, čiji je jedan od ciljeva razvoj preduzetništva kroz interakciju sa stručnjacima iz celog sveta.

PODELI
Katarina Stefanović
Koordinator PR tima. Studentkinja Fakulteta organizacionih nauka, smera menadžment i organizacija.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here