Australijski marketing guru savetuje srpske startape

Švajcarski Preduzetnički Program će u periodu od 6. Do 29. Septembra godine ugostiti renomiranog australijskog marketing stručnjaka Damiana Damjanovskog.  On će tokom svoje posete raditi sa organizacijama I kompanijama u Srbiji, i kroz niz mentorskih sesija I dogadjaja otvorenog tipa.

Damian je pre više od decenije svoj poziv našao je u oblasti advertajzinga, radeći kao digitalni strateg za najveće marketinške agencije u Australiji, medju kojima su BMF Advertising i Ogilvy and Mather. U svom bogatom portfoliju ima veliki broj poznatih kompanija kao što su Samsung, Coca-Cola, QANTAS, American Express, Fujifilm, KFC. Kreator je mnogobrojnih kampanja svetskih brendova, medju kojima je i „Podeli Coca Colu“,  jedna od globalno najuspešnijih kampanja ikada.

Zainteresovani su 18.9. imali prilike da slušaju njegovo predavanje u Impact Hub-u gde je sa publikom podelio Growth Hacking tehnike I metrike relevante za rast startapa. Startup Growth Meetup namenjen je preduzetnicima, osnivačima kompanija, direktorima, biznis developerima i ostalim stručnjacima koji planiraju ili su već pokrenuli svoju kompaniju. Preko 30 učesnika okupilo se na dvočasovnom dogadjaju, gde su imali prilike da čuju savete I dobiju odgovore na pitanja iz oblasti advertajzinga I marketinga za startape.

Damian je vlasnik brojnih priznanja za svoj rad, a 2014. Godine bio je dobitnik nagrade 30 under 30 u Sidneju. Trenutno vodi svoju marketinšku agenciju Common Ventures , razvija marketing startegije za brendove širom sveta.

On će tokom svog boravka u Beogradu raditi sa srpskim startapima I organizacijama koje ih podržavaju kao sto su Impact Hub I Ict Hub. Pored toga oprobaće se u ulozi mentora kompanija u trci za nagradu Social Impact Award, koje će savetovati kako da unaprede svoje poslovanje i bolje razumeju tržište. Gospodin Damjanovski u Srbiju dolazi u okviru Švajcarskog Preduzetničkog Programa podržanog od strane Švajcarske vlade, čiji je jedan od ciljeva razvoj preduzetništva kroz interakciju sa stručnjacima iz celog sveta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here