“Avgust u okrugu Osejdž” u Ateljeu 212

  Sigurno jedna od najuzbudljivijih novih američkih drama, u kojoj se smenjuju žestoki smeh i tuga, “Avgust u okrugu Osejdž” savremenog američkog pisca Trejsija Letsa je drama o komplikovanim međuljudskim, ljubavnim i porodičnim odnosima koja se odvija jednog avgusta u malom okrugu u Americi.

  Priča o mračnoj istoriji jedne porodice, o ženama jake volje koje je život odvojio, a porodična kriza ponovo vratila u kuću u kojoj su odrasle, kod problematične žene koja ih je podigla – donela je piscu Trejsi Letsu, pored mnogobrojnih nagrada, i onu najprestižniju – Pulicerovu nagradu za 2008. godinu.

  Komad je premijerno postavljen u Čikagu, 2007. godine, a odmah zatim i na Brodveju, gde je imao preko 650 izvođenja do kraja 2009. godine. Ova drama sa komičnim elementima sa velikim uspehom igra se u američkim pozorištima, kao i u Velikoj Britaniji, Izraelu, Portoriku, Australiji, Nemačkoj, Argentini, Švedskoj, Danskoj, Peruu, Španiji, na Novom Zelandu, u Holandiji, Indiji…


  Cena karata:
  Parter 1000rsd
  Galerija 700rsd
  Napomena: Na veče predstave, od 17h, popust za đake i sudente od 50%! Obavezno poneti đačku knjižicu ili indeks.
  Scena: Mira Trailović
  Predstava se igra 18. i 24. januara 

   

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here