Be Smart and Start seminar 2019

 

AEGEE-Niš po četvrti put organizuje seminar o preduzetništvu i karijernom razvoju pod nazivom “Be smart and start”. Seminar će se održati u Startap centru (Elektronski fakultet Niš, Aleksandra Medvedeva 14) 10, 11. i 12. maja u periodu od 14 do 19 sati.

Cilj ovog seminara je da učesnici kroz trodnevna predavanja i radionice steknu veštine iz oblasti preduzetništva, menadžmenta i marketinga, i saznaju više o fondacijama i programima, koji im mogu olakšati zaposlenje ili pokretanje sopstvenog biznisa.

Kao i prethodnih godina, na seminaru nas očekuju iskusni predavači koji dolaze iz mnogih uspešnih kompanija i organizacija iz Niša, kao što su Erste Banka Srbija, Regionalna razvojna agencija JUG, Agencija za privredne registre, No Limit Hub, Magic Travel, Startap centar i druge.

AEGEE-Niš, kao zvanični deo mreže AEGEE-Evropa, je omladinska organizacija koja u Nišu postoji već dvadeset i jednu godinu, kao nevladina, politički nezavisna i neprofitna

organizacija. Među uspešnim projektima koje smo organizovali, ubrajamo i predavanje o neverbalnoj komunikaciji “Govor bez reči”, akciju dobrovoljnog davanja krvi “Kap za život”, WordPress edukaciju, kao i mnogo drugih.

 

Za više informacija o organizaciji i seminaru, posetite naš sajt ili Fejsbuk stranicu, čije Vam linkove dostavljam u mejlu, a za svaki oblik medijske saradnje možete me slobodno kontaktirati!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here