Be Smart and Start seminar 2019

Datum Isteka: 16/05/2019

 

AEGEE-Niš po četvrti put organizuje seminar o preduzetništvu i karijernom razvoju pod nazivom “Be smart and start”. Seminar će se održati u Startap centru (Elektronski fakultet Niš, Aleksandra Medvedeva 14) 10, 11. i 12. maja u periodu od 14 do 19 sati.

Cilj ovog seminara je da učesnici kroz trodnevna predavanja i radionice steknu veštine iz oblasti preduzetništva, menadžmenta i marketinga, i saznaju više o fondacijama i programima, koji im mogu olakšati zaposlenje ili pokretanje sopstvenog biznisa.

Kao i prethodnih godina, na seminaru nas očekuju iskusni predavači koji dolaze iz mnogih uspešnih kompanija i organizacija iz Niša, kao što su Erste Banka Srbija, Regionalna razvojna agencija JUG, Agencija za privredne registre, No Limit Hub, Magic Travel, Startap centar i druge.

AEGEE-Niš, kao zvanični deo mreže AEGEE-Evropa, je omladinska organizacija koja u Nišu postoji već dvadeset i jednu godinu, kao nevladina, politički nezavisna i neprofitna

organizacija. Među uspešnim projektima koje smo organizovali, ubrajamo i predavanje o neverbalnoj komunikaciji “Govor bez reči”, akciju dobrovoljnog davanja krvi “Kap za život”, WordPress edukaciju, kao i mnogo drugih.

 

Za više informacija o organizaciji i seminaru, posetite naš sajt ili Fejsbuk stranicu, čije Vam linkove dostavljam u mejlu, a za svaki oblik medijske saradnje možete me slobodno kontaktirati!

PODELI
Nađa Stojanović
Studentkinja treće godine na smeru menadžment na Fakultetu organizacionih nauka.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here