Beč Bratislava Nova godina 2017. od 109€

Beč Bratislava su pravo mesto da dočekate Novu 2017. godinu. Gradovi koji će vas opčiti kako arhitekturom tako i sjajnom uslugom i mestima za provod i druženje.

Pogledajte NOVE PONUDE ZA DOČEK – NOVA GODINA 2018.

OVA PONUDA JE ISTEKLA

Beč je jedna od najstarijih metropola u srcu Evrope, carski grad i mesto ukrštanja raznih kultura i uticaja. Jedno je od najomiljenijih evropskih odredišta turista iz čitavog sveta pa se sa pravom može reći za Beč da je pravi poliglota. Beč nosi i epitet muzičke prestonice sveta u kojoj su živeli i stvarali kompozitori – Mocart i Betoven.

Bratislava
Grad u kojem su se krunisali austrougarski kraljevi i kraljice, pa i Marija Terezija. Grad koji osvaja na prvi pogled i dok budete šetali bratislavskom tvrdjavom budite jedan od osvajača Beč – nekadašnji carski grad i jedna od najstarijih metropola Evrope. Grad barokne umetnosti, secesije, bečkih klasičara: Mocarta, Betovena, Hajdna, grad valcera…

Ako ste radoznali i uvek spremni za nove stvari ove ne smete da propustite! Pakujte kofere!!!

Termin: 29.decembar 2016. – 03. januar 2017.

6 dana / 3 noći / Autobusom

PRIJAVE SU DIREKTNO PREKO SAJTA

(Nakon prijave, naši pratneri će vas pozvati da je potvrdite i uputiće vas na dalje korake)

Program putovanja Beč Bratislava:

1.dan 29.12.2016. Srbija – Mađarska – Slovačka:
Polazak autobusa sa parkinga u bloku 42 na Novom Beogradu, preko puta OTC Buvljak u poslepodnevnim časovima (okvirno 18h). Noćna vožnja preko Mađarske i Slovačke uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.
2. dan 30.12.2016. – Bratislava:
Dolazak u Beč u jutarnjim satima. Panoramsko razgledanje grada i upoznavanje jedne od evropskih prestonica kulture i umetnosti. Vožnja duž čuvenog Ring bulevara i impresivnih zgrada koje se odlikuju istorijskim stilom koji je preovladavao za vreme vladavine cara Franca Jozefa: Opera, Muzej istorije umetnosti, carska palata Hofburg, Parlament, Rathaus – gradska kuća, Burg teatar i Univerzitet, gradski park u kome se nalazi spomenik Johanu Štrausu, palata Belvedere. Odlazak do zgrade Ujedinjenih nacija i Pratera, jednog od najpoznatijih zabavnih parkova Evrope. Slobodno vreme i nastavak putovanja ka Bratislavi. Dolazak u hotel u popodnevnim satima. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. U večernjim satima žurka. Noćenje.
3.dan 31.12.2016. – Bratislava:
Doručak. Info tura i pešačko razgledanje grada u pratnji vodiča (zamak Bratislava – simbol grada, Katedrala Svetog Martina, Staro mesto sa starom gradskom većnicom, Biskupska palata, Narodno pozorište…. Za razliku od drugih evropskih metropola Bratislava nije veliki grad ali upravo to vam daje mogućnost da je mnogo intimnije doživite i osetite duh lokalnog stanovništva. Poseban užitak predstavlja šetnja šarmantim i uskim ulicama starog grada. Nakon obilaska grada slobodno vreme za individualne aktivnosti. Žurka – doček Nove godine 2017. Noćenje.
4. dan 01.01.2017. – Bratislava – Beč i Šenbrun (fakultativno):
Doručak. Mogućnost fakultativnog obilaska Beča – obilazak grada u pratnji vodiča i poseta dvorcu Šenbrun. Iskoristite priliku da se detaljnije upoznate sa austrijskom prestonicom i da uživate u čarobnoj prazničnoj atmosferi 01. januara. Nakon šetnje kroz istorijsko jezgro grada predviđeno je slobodno vreme ili poseta dvorcu Šenbrun, letnjoj rezidenciji dinastije Habzburg. Dvorac Šenbrun je uvršten na listu Uneskove svetske kulturne baštine. Ova barokna palata sa pripadajućim objektima je okružena parkovima sa fontanama, lavirint parkom, kompleksom Gloriet. Razgledanje palate je šetnja kroz istoriju sa obilaskom sjajnih galerija sa poznatim freskama i tapiserijama, dvorana za prijeme i zabavu. Iako je Austrija danas republika, Šenbrun je ostao mesto političih susreta na najvišem nivou. U popodnevnim satima povratak za Bratislavu. Repriza novogodišnje noći. Noćenje.
5. dan 02.01.2017. BRATISLAVA – Parndorf (fakultativno):
Doručak. Napuštanje hotela i slobodno vreme za individualna razgledanja. Preporučujemo fakultativni odlazak u outlet centar Parndorf u čijem sastavu se nalazi 150 modnih prodavnica sa preko 600 svetskih brendova. Povratak u Bratislavu i slobodno vreme do polaska za Srbiju. Noćna vožnja preko Slovačke, Austrije i Mađarske.

6.dan 03.01.2017. Beograd:

Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima. Kraj putovanja.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI od 109e

Beč Bratislava

 

smeštajusluga1/21/31/4
Hotel Remy 2*ND139119109

Legenda: ND – noćenje sa doručkom

Hotel REMY spol. s r.o. Stará Vajnorská cesta 37 / a Bratislava Slovak Republic SK 83104 (http://hotel-remy.mozello.com/)

Ovaj mali, porodično vođeni hotel, osim udobnih soba poseduje veliki uredjeni vrt sa fontanom i recepcijom koja radi 24 sata. Tržni centar Bratislava Shopping Palace nalazi se tačno preko puta hotela Remy. Veliko jezero sa odmaralištem Zlaté Piesky, na kome se nekoliko puta godišnje održavaju muzički festivali na otvorenom, udaljeno je 200 metara. Stanica tramvaja i autobusa koji vode do centra grada je na 100 metara od hotela. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne i četvorokrevetne , opremljene su kupatilom sa toaletom, klima uređajem, TV-o,m besplatnim wi fijem. Usluga je na bazi noćenja (mogućnost doplate za doručak ili polupansion).

Aranžman obuhvata
  • Prevoz modernim turističkim autobusima na navedenim relacijama prema programu (AC, TV i DVD),
  • 3 noćenja sa doručkom u 1/2, 1/3 i 1/4 sobama sobama u Hotelu REMY 2* u Bratislavi.
  • Uslugu pratioca grupe za sve vreme putovanja,
  • Organizaciju putovanja u celini.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here