Beogradski dani inženjera – EBEC Beograd

  Kako pobediti na EBEC-u?

  Udruženje studenata tehnike Evrope ─ BEST Beograd vas poziva na meetup povodom događaja „Beogradski dani inženjera ─ EBEC Beograd”. Meetup će se održati u četvrtak, 3. marta, u prostorijama Poslovno-tehnološkog inkubatora tehničkih fakulteta, Ruzveltova 1a, s početkom od 17h.

  Beogradski dani inženjera

  Na samoj prezentaciji imaćete priliku da saznate pojedinosti o najvećem inženjerskom takmičenju u Evropi EBEC-u, ko ga organizuje, gde sve postoji, kao i kakav vas program očekuje na Beogradskim danima inženjera.

  Ukoliko želite da se oprobate u sve popularnijem evropskom takmičenju, meetup će vam omogućiti da na licu mesta saznate koje osobine, veštine i znanja treba upotrebiti da bi se popeli do vrha EBEC piramide

  22492651234_8c2b3c1124_o

  Teodora Pavlović, student Tehnološko-metalurškog fakulteta i organizator ovogodišnjeg finala EBEC-a, će vam ispričati sve o strukturi i propozicijama takmičenja, kao i stanicama na putu do EBEC finala.

  Velimir Bulatović, student Elektrotehničkog fakulteta i prošlogodišnji organizator regionalnog nivoa EBEC takmičenja, kao i jedan od organizatora ovogodišnjeg finalnog dela će opisati svoj put u razvoju inženjerstva, šta je to njemu EBEC doneo i kako se odlučio da zakorači u taj svet?

  22697035837_e8163fe7e6_o

  Utiske o takmičenju i savete na šta posebno treba obratiti pažnju prilikom istog, podeliće sa vama prethodni  učesnici  EBEC-a:

  Teodora Petrović ─ student Elektrotehničkog fakulteta i takmičar u kategoriji Studija slučaja

  Marko Rakić ─ student Elektrotehničkog fakulteta i učesnik u kategoriji Timski dizajn.

  Prijavite se na sledećem linku i osigurajte svoje mesto!

  Za više informacija posetite Facebook event BEST MeetUp-a

  Ulaz na meetup je slobodan!

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here