Beogradski dani inženjera – EBEC Beograd

Kako pobediti na EBEC-u?

Udruženje studenata tehnike Evrope ─ BEST Beograd vas poziva na meetup povodom događaja „Beogradski dani inženjera ─ EBEC Beograd”. Meetup će se održati u četvrtak, 3. marta, u prostorijama Poslovno-tehnološkog inkubatora tehničkih fakulteta, Ruzveltova 1a, s početkom od 17h.

Beogradski dani inženjera

Na samoj prezentaciji imaćete priliku da saznate pojedinosti o najvećem inženjerskom takmičenju u Evropi EBEC-u, ko ga organizuje, gde sve postoji, kao i kakav vas program očekuje na Beogradskim danima inženjera.

Ukoliko želite da se oprobate u sve popularnijem evropskom takmičenju, meetup će vam omogućiti da na licu mesta saznate koje osobine, veštine i znanja treba upotrebiti da bi se popeli do vrha EBEC piramide

22492651234_8c2b3c1124_o

Teodora Pavlović, student Tehnološko-metalurškog fakulteta i organizator ovogodišnjeg finala EBEC-a, će vam ispričati sve o strukturi i propozicijama takmičenja, kao i stanicama na putu do EBEC finala.

Velimir Bulatović, student Elektrotehničkog fakulteta i prošlogodišnji organizator regionalnog nivoa EBEC takmičenja, kao i jedan od organizatora ovogodišnjeg finalnog dela će opisati svoj put u razvoju inženjerstva, šta je to njemu EBEC doneo i kako se odlučio da zakorači u taj svet?

22697035837_e8163fe7e6_o

Utiske o takmičenju i savete na šta posebno treba obratiti pažnju prilikom istog, podeliće sa vama prethodni  učesnici  EBEC-a:

Teodora Petrović ─ student Elektrotehničkog fakulteta i takmičar u kategoriji Studija slučaja

Marko Rakić ─ student Elektrotehničkog fakulteta i učesnik u kategoriji Timski dizajn.

Prijavite se na sledećem linku i osigurajte svoje mesto!

Za više informacija posetite Facebook event BEST MeetUp-a

Ulaz na meetup je slobodan!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here