Besplatna priprema za polaganje prijemnog ispita na Filološkom fakultetu

Kancelarija za mlade opštine Novi Beograd i „Merryland“ centar za engleski jezik organizuju besplatnu pripremu za polaganje prijemnog ispita na Filološkom fakultetu za upis na akademske studije u školskoj 2016. godini.

priprema za polaganje

Na konkurs se mogu prijaviti svi maturanti koji imaju prebivalište na opštini Novi Beograd ili koji pohađaju srednju školu koja se nalazi na teritoriji ove opštine. Priprema se održava za kandidate koji polažu sledeće jezike:

  1. Engleski za grupu Engleski jezik i književnost
  2. Engleski za ostale studijske grupe koje nisu engleski jezik i književnost

Priprema, koja će početi od 21. marta 2016. godine, se sastoji od 8 časova po 45 minuta – 4 časa iz engleskog i 4 časa iz srpskog jezika. Sve časovi će biti održani u prostorijama „Merryland“ centra za engleski jezik, a na pripremu će biti primljeno 15 kandidata koji prvi pošalju kompletnu prijavu putem ispod navedenog linka do 15. marta 2016. godine.

Ove radionice imaju za cilj utvrđivanje trenutog znanja svakog učenika iz ova dva predmeta, upoznavanje sa formatom prijemnog ispita, i pomoć učenicima sa najtežim pitanjima. Napomena: „Merryland“  radionica nije celokupna priprema za prijemni ispit.

Link za prijavu: http://merrylandschool.rs/online-prijava.html U padajućem meniju „Lista kurseva“ izabrati opciju „Specijalni kursevi“.

Više informacija o Merryland pripremnim kursevima možete pronaći na sledećem linku: http://merrylandschool.rs/upis/priprema-za-prijemni-ispit.html

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here