Besplatno psihoterapijsko savetovanje za studente – Upoznajte psihoterapijske savetnike

Savez studenata Beograda, u saradnji sa Studentskim parlamentom univerziteta u Beogradu i Asocijacijom sistemskih terapeutua, organizuje psihoterapijsko savetovalište za sve studente. 

Predstavljamo vam psihoterapijske savetnike kod kojih možete zakazati termine:

Danijela Radovanović

Diplomirani sistemski porodični savetnik, svoju profesionalnu praksu započela je 2003. godine i od tada do danas radi sa osobama različitih profila u prevazilažeu svakodnevnih životnih problema i teškoća. Trenutno je stalno zaposlena u savetovalištu „Entera”.

Danijela Rajović

Diplomirani psiholog, psihoterapijski savetnik u Sistemskoj porodičnoj terapiji, u edukaciji za Sistemskog porodičnog terapeuta. Psihoterapijom se bavi od 2018.godine. Od  2011-2019. godine radila je kao psiholog u Gradskoj upravi grada Beograda-Komunalnoj policiji na poslovima pružanja psihološke podrške komunalnim policajcima u radu . Od 2019. Do danas, zaposlena je u Republičkom geodetskom zavodu kao psiholog u Odeljenju ljudskih resursa. U međuvremenu je volontirala u Centru za prevenciju narkomanije.

Anita Đuković

Diplomirani psiholog i sistemski porodični savetnik. Osnovne studije psihologije završila je na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Pripravnički staž obavila je na Klinici za neurologiju Kliničkog centra Srbije. Trenutno je na edukaciji iz sistemske porodične terapije u Asocijaciji Sistemskih Terapeuta. Zaposlena je u Gerontološkom centru „Voždovac“ na poziciji psihologa. Terapeut pomaže klijentu da na siguran način izrazi svoje misli , da sa razumevanjem prihvati način života i pogled na svet osoba sa kojima ostvaruje bliske odnose. Pomaže da u interakciji sa drugima na adekvatan način izrazi svoje želje i potrebe. Osnažuje ga da unapredi svoje potencijale koji će mu pomoći da lakše rešava konflikte i prevlada životne krize.

Katarina Šare

Diplomirani specijalista pedagog i sistemski porodični savetnik, učesnik projekta Saveza društava psihoterapeuta Srbije, u pružanju prve psihoterapijske pomoći, kao i savetnik u Savetovalištu Itaka.

Stojković Jovana

Diplomirani  psiholog i sistemski  porodični savetnik. Završen napredni nivo iz  Racionalno emotivne i kognitivno bihejvioralne terapije dece i adolescenata. Takođe završena edukacija iz oblasti Profesionalne orijentacije. Trenutno radi privatno.

Ana Matić

Diplomirani defektolog – reedukator psihomotorike i sistemski porodični savetnik. Zaposlena je  u Dečijem defektološkom savetovalištu, rad sa decom  sa smetnjama u razvoju i pružanje podrške njihovim porodicama.

Branka Stefanović Karadžić

Diplomirani psiholog i sistemski porodični savetnik. Angažovana u projektu pružanja psiho-socijalne podrške u organizaciji Saveza društava psihoterapeuta Srbije. Savetnik u Savetovalištu Itaka.

Dana Ivović

Master defektolog, smer: Prevencija i tretman poremećaja ponašanja. Sistemski porodični  savetnik. U procesu edukacije na trećoj godini za Sistemskog porodičnog terapeuta. Zaposlena u Specijalnoj bolnici za bolesti zavisnosti.

Nevena Aničić

Diplomirani socijalni radnik, sistemski porodični savetnik. Zaposlena kao HR koordinator u privatnoj kompaniji.

Olivera Vasiljević

Diplomirani psiholog, sistemski porodični terapeut, edkukant je treće godine Sistemske porodične terapije, zaposlena.

Link za zakazivanje termina: https://www.picktime.com/savezstudenatabeograda

Izvor: magazinstudent.rs, Asocijacija sistemskih terapeuta

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here