The Better Tomorrow Movement – Globalna nevladina organizacija

Ukoliko upitate mlade u Srbiji šta mogu da učine da svoju zemlju i svet poboljšaju, mnogi će vam malodušno odgovoriti da oni tu ne mogu ništa. Ipak, uvreženo je mišljenje da svaka mala promena ima potencijal da pokrene nešto mnogo većih razmera i dovede do sveopšteg poboljšanja kako lokalne zajednice, tako i šireg okruženja.

The Better Tomorrow Movement (TBTM) je međunarodna onlajn platforma osnovana sa ciljem da podstakne, ohrabri i inspiriše mlade ljude da budu pokretači promena, kako u svom okruženju, tako i na globalnom nivou. Svesni da mladi ljudi često osećaju pritisak društva i osećaj nemoći, članovi tima se trude da kroz osmišljavanje raznih strategija omoguće svim mladim ljudima da se oslobode tog stava i straha od neuspeha. Kroz mogućnosti prakse, mentorskih projekata i ambasadorstva, nudimo mladima priliku da se društveno aktiviraju.

Pokret za bolje sutra ima aktivnu ulogu u osnivanju i podržavanju sličnih pokreta širom sveta, s ubeđenjem da svaki uloženi napor taj svet može promeniti na bolje. Naša misija je da:

Inspirišemo

deleći sadržaje o uspešno sprovedenim omladinskim inicijativama i pokretima, kao i da podstaknemo rađanje istorodnih ideja u ljudima koji veruju da se svet uvek može menjati na bolje.

Omogućimo

mladima da ostvare svoj potencijal i realizuju ideje u svrhe socijalnog aktivizma kroz pružanje smernica i pomoći. Primeri takvih aktivnosti variraju od pisanja članaka poput “The 6 Best Free Online Courses for Changemakers” do sprovođenja inicijative “How You Can Help the People Of Syria”.

Podržimo

buduće lidere i pokretače društvenih promena putem naše platforme i prvenstveno kroz “The Hand Up Programme” – internacionalnog mentorskog projekta. Ovo je dvostrana inicijativa, kako za one koji žele da sa nekim popričaju o svojim idejama i zajedno nađu najbolji način za ostvarivanje istih, tako i za one koji svoje price o uspehu žele da podele sa drugima. Projekat je otvoren za sve, a mentori se dodeljuju na osnovu zajedničkih interesovanja, struke i sposobnosti.

Pridružite nam se na:

http://www.thebettertomorrowmovement.com/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here