Konferencija Move Link Engage – Beograd

Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom, kao nacionalna kontakt tačka za Program Evropa za građane i građanke u Srbiji, i Beogradska otvorena škola, kao korisnik operativnog granta u okviru ovog Programa, organizuju 18. i 19. septembra 2017. godine u Beogradu treću po redu, regionalnu konferenciju pod nazivom „Pokreni se. Poveži se. Aktiviraj se. Promišljanje Evrope i Zapadnog Balkana“ („Move.Link.Engage. Rethinking Europe and Western Balkans“).

Cilj konferencije je promovisanje regionalnog pristupa i saradnje u rešavanju društvenih problema, kao i podsticanje reformi i procesa evropskih integracija, aktivnog učešća OCD u ovim procesima i saradnje javnog i civilnog sektora.

Prijavite svoje učešće do 17. avgusta 2017. godine!

Prvog dana konferencije planiramo radionicu za upoznavanje i umrežavanje OCD iz Srbije i regiona, koje će u nekoliko radnih grupa raditi na razvijanju projektnih ideja u okviru programa „Evropa za građane i građanke”.

• Pozivaju se OCD zainteresovane za učešće u radionici i konferenciji, da popunjen prijavni formular dostave na adresu sanja.atanaskovic@civilnodrustvo.gov.rs

• Konferencija će se održati 18. i 19. septembra 2017. godine u Beogradu

• Učesnicima konferencije koji dolaze izvan Beograda biće obezbeđen smeštaj za vreme trajanja konferencije, a putni troškova biće refundirani u visini cene povratne autobuske karte.

Dodatne informacije, agendu i javni poziv pogledajte na linku https://goo.gl/xHuh8F

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here