Bioskopi Cineplexx u Srbiji proslavili novi jubilej – 4-milionitom poseticu dodeljena kartica posebnog prijatelja

Bioskopi Cineplexx, koji posluju u Srbiji od 2011. godine, proteklog vikenda su obeležili još jedan veliki rezultat i ugostili su 4-milionitog posetioca!

Dečak Aleksandar Rakić, koji je 4 milioniti posetilac bioskopa Cineplexx, imaće priliku narednih 6 meseci da gleda filmove u bioskopu potpuno besplatno. Takođe, agencija Balkan Fun obradovala ga je sa letovanjem za dve osobe u Grčkoj.

Aleksandar Rakić, Cineplexx, 4milioniti posetilacOd samog dolaska na srpsko tržište, u bioskopima Cineplexx održano je bezbroj premijera, kako domaćih, tako i stranih filmova, gde su neki od naslova prvi put prikazani u novim tehnologijama, pa su gledaoci u Srbiji po prvi put pogledali film prikazan u 4K rezoluciji, ali i u high frame rate tehnologiji sa 48 sličica u sekundi (FPS).

*** PRATITE NAS: Svake nedelje vodimo vas na nekoliko mesta –bioskopi, pozorišta, muzeji, izložbe, posete

Direktni prenosi alternativnih sadržaja – opera, baleta, koncerata i pozorišnih predstava iz godine u godinu su privlačili sve veći broj posetilaca koji su ljubitelji sedme umetnosti. Filmovi sa Beldocs festivala, Filmomanije, Festivala Autorskog Filma, Dečijeg filmskog festivala – Kids festa su prikazivani u salama bioskopa, dok se od ove godine Cineplexx našao kao jedna od lokacija gde su svi posetioci mogli da uživaju u ostvarenjima 44. izdanja Međunarodnog filmskog festivala, FEST-a.

CineplexxNovina za najvernije posetioce od ove godine svakako je specijalni klub pogodnosti i Cineplexx bonus kartica, gde se prilikom svake posete bioskopu i upotrebe kartice, prikupljaju bonus bodovi, koji se kasnije mogu zameniti za atraktivne nagrade, besplatne ulaznice, omiljene kokice i još mnogo toga.

*** Laguna i PM imaju poklon(e) za vas:Dve knjige svake dve nedelje za naše čitaoce!

U svim pogodnostima koje nudi bioskop Cineplexx, od jeseni ove godine moći će da uživaju i stanovnici Niša i okoline, dok je tokom sledeće godine planirano otvaranje na još jednoj lokaciji u Beogradu (Beograd Plaza).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here